De Kerstboom in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Kerstboom in The Masked Singer Oud & Nieuw Special

The Masked Singer: Is déze zanger De Kerstboom?

|
|

Laatste update:

Dit is de man achter het pak van De Kerstboom én de winnaar van The Masked Singer Oud & Nieuw Special!

Op Oudejaarsavond genoten miljoenen kijkers van zingende kerstbomen, oliebollen en een dansende champagnefles bij The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Welke zingende BN’er zit er waarschijnlijk in het kostuum van De Kerstboom?

In de eerste aflevering van The Masked Singer namen we afscheid van Het Vuurwerk én De Champagnefles. Het Vuurwerk werd over het algemeen wel herkend, maar de identiteit van de fles kwam voor veel kijkers als een shock.

Welke BN’ers zitten er in de overgebleven kostuums? We werpen een kritische blik op de Kerstboom, De Oliebol, De Sneeuwpop en De Klok.

The Masked Singer: Is déze zanger De Kerstboom?

Wie is De Kerstboom in The Masked Singer

De Kerstboom gaf aan dat hij het altijd druk heeft in december, en als we deze info combineren met zijn zangstem, dan komen we uit bij Nick Schilder (aka Nick van Simon). Nick & Simon scoren regelmatig met hun kerst-albums. De Kerstboom voelde zich een ‘boom zonder ballen’, wat kan duiden op de afwezigheid van Simon in The Masked Singer.

De Kerstboom kwam ‘uit zijn comfortzone’ in 2021, en dat zou kunnen slaan op de ABBA-documentaire die hij maakte met Simon én Kees Tol. Schilder hees zich in een strak stretch-kostuum, wat hij duidelijk 'erg leuk' vond!

Francis van Broekhuizen en Gerard Joling houden het op Jan Smit, en daarmee zouden ze er niet héél ver naast zitten. Carlo en Loretta denken daarnaast aan Rob Kemps én Douwe Bob. Wij, en jullie, weten inmiddels beter!

Finale van The Masked Singer

In de uitzending van vanavond worden De Kerstboom, De Oliebol, De Klok en De Sneeuwpop ontmaskerd. Je ziet de conclusie van The Masked Singer Oud & Nieuw Special vanaf 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder