• Nieuws

Deze BN'er was De Kerstboom in The Masked Singer

Door Cintha Rood
the masked singer

Het leek voor kijkers overduidelijk wie de BN'er was in het pak van De Kerstboom, tijdens het eerste deel van The Masked Singer Oud & Nieuw Special dat werd uitgezonden op Oudejaarsavond. Wie het ook was, hij was boven alles de winnaar van deze heerlijke special.

Misschien niet zo duidelijk als wie in het pak van De Champagnefles zat – want die zagen we dus echt niet aankomen – maar wellicht was het even snel duidelijk als de BN'er die Het Vuurwerk was.

Hardcore fans van het zingende Volendamse duo Nick & Simon en ook het panel wisten het namelijk honderd procent zeker. Achter dat groen en die kerstballen zat natuurlijk Nick Schilder. De hints gaven een hoop weg: hij was druk in december de boom voelde zich 'een boom zonder ballen'.

Zou hij zich zo voelen omdat Simon er dit keer niet bij was en hij alleen op het podium stond? Gerard Joling wist zondagavond tijdens het tweede deel van The Masked Singer Oud & Nieuw Special heel zeker dat het uit de Volendamse hoek moest komen en het hele panel was wég van de stem van De Kerstboom. Het panel leek unaniem dit tweede deel: dit was absoluut Nick!

Deze BN'er was De Kerstboom in The Masked Singer

De top van de boom ging er tijdens The Masked Singer Oud & Nieuw Special op Nieuwjaarsdag af en daar stond niemand minder dan: natuurlijk Nick Schilder! De zanger heeft het goed geheim kunnen houden: alleen zijn dochter had gelijk door dat hij aan het programma meedeed. Wij kijken alvast uit naar een nieuw seizoen van The Masked Singer!

Weet je trouwens waarom Buddy Vedder er deze special niet bij was?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.