Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol in Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol in Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me

Kijkers genieten van ABBA-docu Nick en Simon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week ging Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me van start. In deze docuserie treden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol in de voetsporen van ABBA. De aftrap van dit AVROTROS-programma trok gemiddeld niet minder dan 1.596.000 kijkers, waarmee het een tweede plek scoorde in de lijst van best bekeken programma’s. En afgaande op de jubelende reacties op Twitter, lijkt deze documentaireserie alleen maar aan populariteit te winnen.

Chemie

Deze keer doken de Volendammers in de jeugdjaren van de ABBA-leden. En ook deze aflevering kon op de goedkeuring van het publiek rekenen. De kijkers prijzen vooral de chemie tussen Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Dat de docuserie vol zit met de grootste hits van de legendarische Zweedse band, draait natuurlijk alleen maar bij aan het kijkplezier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Onmogelijke duetten

Het lijkt er dus op dat Nick en Simon opnieuw goud in handen hebben. Deze week ging namelijk ook Onmogelijke Duetten van Start. En dit muzikale programma van het zangduo viel ook al bijzonder in de smaak bij de kijkers. Nu maar hopen voor de fans dat het tweetal uit Volendam nog genoeg tijd overhoudt om af en toe een album op te nemen.

De tweede aflevering van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder