Nick en Simon in Onmogelijke Duetten op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick en Simon in Onmogelijke Duetten op SBS6

Kijkers smullen van SBS-hit Onmogelijke Duetten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond ging Onmogelijke Duetten van start op SBS 6. En afgaande op de eerste reacties hebben Nick en Simon opnieuw een regelrechte hit te pakken!

Ruth Jacott

In Onmogelijke Duetten treden Nederlandse artiesten op met hun grootste idolen. Zo zagen we in de eerste aflevering onder meer Typhoon zingen met Louis Armstrong en Ruth Jacott optreden met The Supremes. Op voorhand was er enige twijfel of het wel kies was om overleden artiesten digitaal tot leven te wekken voor een tv-programma. Maar die kritiek maakte gisteravond al snel plaats voor enthousiaste reacties…

Technisch vernuft

Op Twitter regende het complimenten voor Onmogelijke Duetten. De kijkers waren niet alleen onder de indruk van de muzikale kwaliteiten van de gasten, maar ook van het technisch vernuft waarmee de optredens in beeld werden gebracht. “SBS heeft goud in handen”, luidde dan ook een van de kijkersreacties.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nick en Simon

Het enthousiasme van het publiek werd omgezet in klinkende kijkcijfers. Gemiddeld keken er ruim 1,2 miljoen mensen naar de eerste aflevering van Onmogelijke Duetten, goed voor een vijfde plek in de Top 25 van best bekeken programma’s van gisteravond. Aangezien de muzikale presentatoren vrijdag ook al een hit scoorden met Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me, kunnen we ervan uit gaan dat de Volendammers vanmorgen zingend wakker zijn geworden.

Onmogelijke Duetten is terug te zien via Kijk.nl.

Lees verder