Nick en Simon geven voorproefje Abba-docu Take a Chance on Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick en Simon geven voorproefje Abba-docu Take a Chance on Me

Nick en Simon geven voorproefje Abba-docu Take a Chance on Me

|
|

Laatste update:

Nick & Simon treden binnenkort samen met collega Kees Tol in de voetsporen van ABBA. Maar dat blijkt makkelijk gezegd dan gedaan!

Muzikale road trip

Vorige maand werd bekend dat Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol werkten aan een docuserie (of moeten we zeggen ‘döcüserie’?) over ABBA. De niet al te compacte titel van reeks luidt Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me. Hierin bezoekt het drietal plekken die bepalend zijn geweest  voor de legendarische Zweedse band. En natuurlijk zou de muzikale road trip niet compleet zijn zonder een bezoekje aan de leden van ABBA. Maar of de Volendammers dat voor elkaar krijgen…?

Greatest Hits

Om alvast in de stemming te komen, deelde de AVROTROS vandaag een eerste voorproefje van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me. En daaruit blijkt dat het drietal wel erg ver gaat om hun Zweedse idolen te ontmoeten. Onderweg zullen Nick en Simon ook iedere week een eigen draai geven aan de grootste hits van het viertal. Zo kunnen we met een beetje mazzel na afloop allemaal zeggen: “Thank you for the music.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is vanaf vrijdag 30 april om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Lees verder