De Klok in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Klok in The Masked Singer

The Masked Singer: Is déze presentatrice De Klok?

|
|

Laatste update:

Het is bekend! Dit is de BN'er in het pak van De Klok!

Op Oudejaarsavond genoten miljoenen kijkers van zingende kerstbomen, oliebollen en een dansende champagnefles bij The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Welke zingende BN’er zit er waarschijnlijk in het kostuum van De Klok?

In de eerste aflevering van The Masked Singer namen we afscheid van Het Vuurwerk én De Champagnefles. Het Vuurwerk werd over het algemeen wel herkend, maar de identiteit van de fles kwam voor veel kijkers als een shock.

Welke BN’ers zitten er in de overgebleven kostuums? We werpen een kritische blik op De Oliebol, De Kerstboom, De Sneeuwpop en De Klok.

Wie is De Klok in The Masked Singer?

De Klok gaf aan dat ze al een tijdje in The Masked Singer werd verwacht. Duidt dit op een grote RTL-ster als Chantal Janzen? Loretta Schrijver spitste haar oren toen ze deze woorden hoorde… Zou het?

The Masked Singer: Is déze presentatrice De Klok?

Op feestjes staat De Klok altijd als eerste op de dansvloer, en houdt ze sowieso veel van bewegen. Ze vierde een jaar vol mijlpalen én herenigingen. Tot slot meldde De Klok dat haar deelname aan The Masked Singer ‘een droom is die uitkomt’. Uit de zangstem van De Klok konden we weinig opmaken, maar we denken het tóch te weten. Hou je vast, want we gaan even puzzelen!

Loretta Schrijver heeft een ‘running gag’ in The Masked Singer dat ze in elk kostuum haar Koffietijd-collega Quinty Trustfull verwacht. Trustfull werd dit jaar 50 (een mijlpaal) en ontmoet in The Masked Singer Loretta Schrijver weer. Schrijver werd eerder dit jaar flink ziek waarna ze een tijd afwezig was bij Koffietijd. Trustfull staat bekend om haar liefde voor fitness en haar deelname is een een droom die uitkomt (voor Loretta!).

Carlo en Loretta dachten Quinty te herkennen en Loretta explodeerde bijna van geluk! Francis en Gerard dachten dat Loretta weer eens te hard van stapel liep, en zetten in op Olga Commandeur of Dione de Graaff.

The Masked Singer: Is déze presentatrice De Klok?

Finale van The Masked Singer

In de uitzending van vanavond worden De Kerstboom, De Oliebol, De Klok en De Sneeuwpop ontmaskerd. Je ziet de conclusie van The Masked Singer Oud & Nieuw Special vanaf 20:00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder