Quinty Trustfull en Loretta Schrijver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zijn weer herenigd

|
|

Laatste update:

Het lijkt weer de betere kant op te gaan met Loretta Schrijver. De presentatrice lag wekenlang in het ziekenhuis omdat er na haar darmkanker-operatie diverse complicaties ontstonden. Inmiddels geniet ze weer op het terras met haar Koffietijd-bestie Quinty Trustfull.

En dat de twee genieten is overduidelijk. Op de foto die Quinty heeft geplaatst op haar Instagram zien we dat de tafel is bezaaid met patat, kroketten en een flinke kom soep.

Ware vriendschap

Daarnaast stralen ze allebei van oor tot oor. "Als vanouds weer gezellig samen op het terras", zo schrijft Quinty Trustfull bij het vrolijke kiekje. "Love mijn lieve sterke vriendin en ik koester onze vriendschap. Zo dierbaar." 

'Door een hel gegaan'

Het is fijn om de twee weer stralend te zien, want dat was kort geleden wel anders. Loretta maakte in de laatste weken van Koffietijd bekend dat er een verdacht plekje bij haar was gevonden. Uiteindelijk bleek dat te gaan om darmkanker. "Na een intensief onderzoek en een tweede operatie kon het plekje worden weggehaald", legde ze later uit aan Shownieuws. Helaas voor de goedlachse presentatrice bleef het daar niet bij. Na de operaties ontstonden er flinke complicaties, waaronder een fikse longontsteking en een te hoog suikergehalte. "Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug." 

Emotionele vriendin

Deze heftige periode ging ook bij haar Koffietijd-vriendin niet in de koude kleren zitten. "Ik houd echt van die vrouw en ik heb me daar wel heel erg druk om gemaakt", zo reageerde Quinty bedroefd. Gelukkig lijken die tijden nu achter hen te liggen. Of Loretta echter genoeg is aangesterkt om straks weer aan te schuiven bij Koffietijd en als panellid van The Masked Singer moet later blijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder