Loretta Schrijver in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loretta Schrijver in The Masked Singer

Masked Singer-kijkers blij met terugkeer Loretta

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is gestart. Kijkers waren enorm blij met de terugkeer van de muzikale show maar óók met de return van Loretta Schrijver!

Loretta Schrijver werd in mei geopereerd aan haar darm, waar een verdacht plekje werd weggehaald. Eigenlijk had de Koffietijd-heldin daar weinig last van moeten hebben, maar dat liep helemaal anders. Ze kreeg een paar vervelende complicaties én een longontsteking.

Loretta Schrijver “ging door een hel” en was lange tijd niet te zien in haar programma Koffietijd. Gelukkig was ze wel genoeg hersteld om mee te doen aan de uitzendingen van The Masked Singer.

Aan het begin van het nieuwe seizoen stond Ruben Nicolai even stil bij de roerige tijd die Loretta achter de rug heeft. “Loretta, ontzettend fijn dat je erbij bent. Hoe voel je je?” De presentatrice was duidelijk even geëmotioneerd met haar eigen comeback. “Ik voel me nu op en top, natuurlijk. Het is waar ik de hele zomer naar uitgekeken heb: mijn lichtpuntje in de duisternis van het ziekenhuis. Maar daar ben ik uit en nu ben ik hier!”

Loretta Schrijver is misschien wel het grappigste panellid in The Masked Singer. Ze ziet in elk kostuum haar Koffietijd-collega Quinty Trustfull, lijkt regelmatig een beetje tipsy én is dolenthousiast!

The Masked Singer seizoen 3

In de eerste aflevering van The Masked Singer namen De Krokodil, De Vogelverschrikker, De Zwaan, De Alien en De Cupido het tegen elkaar op. De Zwaan moest uiteindelijk naar huis, maar niet na een verrassende onthulling!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. Hier zie je alle kandidaten én de theorieën over wie er in de kostuums zitten.

Lees verder