the masked singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the masked singer

The Masked Singer: dit was De Sneeuwpop

|
|

Laatste update:

Gisteren werd bekend wie Het Vuurwerk en De Champagnefles waren in The Masked Singer Oud & Nieuw Special, maar stiekem waren heel veel mensen superbenieuwd naar de BN'er in het pak van De Sneeuwpop, want wat-een-stem kwam er uit die sneeuwman (of nee: sneeuwvrouw).

Veel verschillende dames kwamen langs bij het panel bestaand uit Francis van Broekhuizen, Gerard Joling, Loretta Schrijver en Carlo Boshard. Onder anderen Chantal Janzen, Lenette van Dongen, Sharon den Adel en zelfs internationale superster Floor Jansen, zangeres van de groep Nightwish, passeerden de revue.

Zondag, tijdens het tweede deel van The Masked Singer Oud & Nieuw Special, kwamen Glennis Grace, Elise, Romy Monteiro, Trijntje Oosterhuis, Anouk en Maan voorbij als mogelijke sneeuwpoppen. Maar de zangeres in het witte pak was aan het rappen, en dat was toch wel nieuw voor deze dames.

The Masked Singer: dit was De Sneeuwpop

Over dit pak waren we door de fantastische stem superbenieuwd. En wat bleek: De Sneeuwpop bleek niemand minder dan Trijntje Oosterhuis herself! Het panel was ook verrast en Carlo donderde er zelfs door van zijn stoel!

Altijd al willen weten wat die kostuums nu eigenlijk kosten? Dat lees je hier!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder