Echte Meisjes in de Jungle: Michella haalt wéér uit naar Janice!

De ordinaire avonturen van de Echte Meisjes in de Jungle zijn afgelopen, maar… nog niet alle kandidaten zijn klaar met de ‘drama’. Michella Kox blikte terug op de terugblik(!) en kon het niet laten om Janice Blok nog een trap na te geven!

Michella Kox in Echte Meisjes in de Jungle

Michella viel in Echte Meisjes op door haar botte opmerkingen, die volgens de reality-ster “tenminste wel eerlijk zijn.” Het boterde tijdens de realityshow totaal niet met Janice, die zich juist beroept op een “positieve levenshouding”. Tegelijkertijd maakte ze Michella wel zwart bij de andere kandidaten, en dreigde ze een emmer water over Michella heen te gooien.

Echte dames meisjes

Hoewel het gedrag van beide dames niet de schoonheidsprijs verdiende, stonden kijkers overwegend aan de kant van Michella: die deed zich tenminste niet beter voor dan ze was. Janice praatte veel over positiviteit, maar noemde haar tegenstander in het programma óók een “dikke trol.”

Shownieuws keek met Michella terug op het afgelopen seizoen, en volgens haar is het masker van Janice “100% afgevallen”. “Ze zegt altijd: ik ben zo positief! Iedereen is gelijk en iedereen is normaal. Terwijl: ze had een hekel aan mij, ze heeft me voor alles en nog wat uitgescholden. Ze heeft me voor dikke trol uitgemaakt. Ik zeg ook dingen, maar ik ben eerlijk. Zij doet zo perfect, en dat is ze niet.”

Nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle?

Hoewel het constante gekibbel van Janice en Michella voor de neutrale kijker op een soort nachtmerrie leek, kijkt Michella er toch met veel liefde op terug. “Ik houd ervan! Ook als er ruzies in zitten, ik hou daar van. Ik zou er ook niks aan vinden als er geen drama was geweest.” Hopelijk komt het ooit dus toch weer - soort van - goed tussen de meiden!

Ondertussen is presentator Valerio Zeno voorzichtig bezig met de voorbereidingen voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle!