OMG! David Harbour kent het einde van Stranger Things: ‘Heel mooi’

David Harbour in stranger Things seizoen 4

Stranger Things seizoen 4 start over een weekje op Netflix, en het nieuwe seizoen is omgeven door mysterie. Niet voor David Harbour, die de stoere sheriff Jim Hopper speelt, trouwens. De acteur weet hoe de serie eindigt: ‘Ik neem het mee in m’n graf!’

Over het verhaal van Stranger Things seizoen 4 is weinig bekend, maar Harbour heeft aan de Duffer Brothers gevraagd hoe de serie afloopt. In Variety vertelt de acteur dat hij móést weten hoe die serie eindigt, omdat het einde invloed heeft op hoe hij de rol benadert.

‘Ik ben zó goed in zeiken, dat ze het me verteld hebben. Ik wilde het einde weten: ik moest weten hoe sheriff Hopper zich zou gaan ontwikkelen richting het einde van de serie toe. Er is een reden voor dat Bob (Sean Astin) in het tweede seizoen sterft. Hij is té onschuldig! Een levensgevaarlijk monster wordt niet bang als je roept: ‘Laat me met rust!’ Iemand die zoiets doet gaat er aan. Ik denk dat het einde van de serie erg mooi is.’

Stranger Things seizoen 4 wordt eng!

Het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt in elk geval een stuk duisterder dan we tot nu toe gewend zijn, en de serie wás soms al behoorlijk scary. Het seizoen speelt zich gedeeltelijk af in een doodeng psychiatrisch ziekenhuis, er is een nieuwe schurk én Jim Hopper start seizoen 4 in een ijskoude goelag.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Gelukkig hoeven we niet meer zo lang te wachten op wat antwoorden: Stranger Things seizoen 4 start op 27 mei op Netflix. Zorg dat je al je afspraken afzegt, want de nieuwe afleveringen duren láng!