Sexy, chic, stijlvol: 7 redenen waarom Jeff Goldblum je daddy is

Door Redactie
Sexy, chic, stijlvol: 7 redenen waarom Jeff Goldblum je daddy is

The man, the myth, The Blum. Al jaren verheft één man zich boven alle andere mannen: Jeff Goldblum. Gisteren was het precies 66 jaar geleden dat God sexy, chic, stijlvol in een blender smeet en Jeff creëerde. Zeven redenen waarom hij zo fucking sexy is:

7. Zijn stem is als warme boter

We trappen af met Goldblums beroemdste feature: zijn zwoele stem. Als Jeff praat, is het alsof je Le Beurre Bordier over een lichtbruin geroosterd broodje smeert. Knapperig, maar zacht.

6. Hij is aardig

Talloze internetfora staan vol Jeff Goldblum-fans (of Blumers) die met hun held op de foto staan. Geen negatief commentaar te bespeuren. Van random Redditors die fistbumps krijgen tot Jazz-enthousiastelingen die een plaatje met ‘m spelen. Hij is net zo aardig als in zijn films. En dat weet jij.

5. Jeff is haute couture en zijn stylo is te duur (voor jou)

Geloof je in reïncarnatie? Een stukje van Yves Saint Laurent leeft voort in Chef Golden. Deze man is enkel feilloos gestyled. 66 lentes jong, maar beter gekleed dan een fashion designer. Er net zo uitzien? Vergeet het maar. Jeffs haute couture is fucking duur en drappin’ swag is niet te koop.

4. Hij had je moeder kunnen hebben

Maar deed dat niet. Want Jeff Goldblum is classy.

3. Hij kan koken als een koning

Vergeet handige kooktips van Gordon Ramsay; weg met Jamie Oliver. Wil jij koken voor je Tinderdate en gegarandeerd seks? Kijk en luister naar The Blum. Aan de hand van twee mega hete kookvideo’s legt de acteur uit hoe je de perfecte maaltijd bereidt. Yummy.

2. Jazz is een koud kunstje voor The Blum

Ja, de beste man heeft Jazz-hands. Met tekst is dit niet uit te leggen. Luister en wordt opnieuw verliefd:

1. Jeff brak ruimtetijd met deze pose

Einsteins relativiteitstheorie kwam pas van de grond medio 1993, toen het universum werd blootgesteld aan Jeffs shirtloze Jurassic Park-pose. Hij brak ruimtetijd, creëerde Sagittarius A* en maakte 584.000 nieuwe baby’s. Volgens vele wetenschappers het absolute hoogtepunt van de 21e eeuw.