Johnny Depp met zonnebril

Veronica Superguide logo
Johnny Depp met zonnebril

Verzamelkoorts: 9 Hollywood-sterren en hun bizarre hobby’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook filmsterren moeten wel eens ontspannen. Maar natuurlijk gaat dat er op planeet Hollywood net iets maffer aan toe dan in de rest van de wereld. Wij zetten de verrassendste hobby’s van de grootse Hollywood-helden voor je op een rijtje!

Johnny Depp

Hartenbreker Johnny Depp mag in zijn vrije tijd graag met Barbie-poppen spelen. Dat klinkt gelukkig enger dan het is! Als liefhebbende vader speelde hij vroeger graag mee met zijn dochter Lily-Rose, maar het duurde niet lang voordat de acteur zelf verslingerd was aan het populaire poppenmerk. Inmiddels heeft hij dan ook een indrukwekkende verzameling van tientallen zeldzame Barbies.

Quentin Tarantino

Tarantino maakte naam met snoeiharde films als Pulp Fiction en Kill Bill. Maar bij de regisseur thuis gaat het er een gelukkig een stuk gezelliger aan toe. De cultregisseur verzamelt namelijk bordspellen gebaseerd op oude films en televisieseries. Tot de pronkstukken behoren spellen van de horrorklassieker Dawn of the Dead en de hitserie The Dukes of Hazzard.

Verzamelkoorts: 9 Hollywood-sterren en hun bizarre hobby’s

Paris Hilton

Bij Paris Hilton denk je al snel aan champagne, exclusieve handtassen en chihuahua’s in peperdure merkkleding. Verrassend genoeg mag zij in haar vrije tijd graag jagen op kikkers! De realityster benadrukt daarbij dat ze de glibberige beestjes geen pijn doet en altijd weer vrijlaat.

Tom Hanks

Tom Hanks is een van de meest bescheiden acteurs in Hollywood en het verbaast ons dan ook eigenlijk niet dat hij een bijzondere collectie heeft van, jawel, typemachines! Inmiddels heeft de Oscarwinnaar meer dan 250 van deze ouderwetse apparaten in zijn bezit. In 2017 schreef hij zelfs een boek over zijn obsessie, genaamd Uncommon Type.

Verzamelkoorts: 9 Hollywood-sterren en hun bizarre hobby’s

Ed O’Neill

Als je Ed O’Neill op de bank ziet hangen als Al Bundy in Married with Children, verwacht je niet dat achter de acteur een groot vechtsporter schuilgaat. Toch behaalde hij in 2007 een zwarte band in Braziliaans jiujitsu. Ondanks zijn rollen in baanbrekende comedyseries als Married with Children en Modern Family, noemt O’Neill dit ‘de grootste prestatie van mijn leven, los van mijn kinderen’.

Nicolas Cage

Nicolas Cage heeft zichzelf vernoemd naar stripheld Luke Cage, dus het is ook weer geen enorme verrassing dat deze Oscar-winnaar gek is op strips. De fanatieke verzamelaar had ooit honderden zeldzame comics in huis, maar na een inbraak besloot hij deze veilen. Dit leverde de cultheld naar verluidt 1,68 miljoen dollar op!

Verzamelkoorts: 9 Hollywood-sterren en hun bizarre hobby’s

Jennifer Garner

De altijd charmante Jennifer Garner speelde in talloze romcoms de wat ongemakkelijke vrijgezel. Geen wonder, in het echt is de actrice ook nogal een nerd. Zo speelde zij vroeger de saxofoon in de drumband van haar middelbare school. Speciaal voor de verjaardag van Reese Witherspoon pakte ze haar oude hobby weer op!

Colin Farrell

Colin Farrell speelde bad-ass mofo’s in grimmige misdaadfilms als In Bruges en Miami Vice. Die stoere antihelden zul je waarschijnlijk niet snel betrappen op Farrells echte passie: line-dancing! De Ierse acteur is zelfs zó goed, dat hij voor zijn doorbraak in Hollywood de kost verdiende als line-dance-instructeur!

Will Smith

Will Smith is niet alleen een succesvolle acteur en rapper, hij heeft ook nog eens een talent voor schermen! In een interview onthulde de ster uit de kaskraker Aladdin dat hij regelmatig duelleert tegen Tom Cruise en David Beckham. “Tom heeft thuis een oefenruimte en voor ons is het een leuke manier om tijd met elkaar door elkaar te brengen”, aldus Smith.

Verzamelkoorts: 9 Hollywood-sterren en hun bizarre hobby’s

Lees verder