Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Will Smith bedankt fans in video omdat Aladdin zijn grootste film ooit is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De live action-versie van Aladdin is alweer anderhalve maand uit en deze remake gaat best lekker: tot nu toe heeft deze blockbuster 821 miljoen dollar opgebracht. Daarmee is het nu ook meteen de succesvolste film uit Will Smith’s toch al behoorlijk indrukwekkende carrière. Zijn grootste hit was tot dit weekend Independence Day met een opbrengst van 817 miljoen. Naar aanleiding van deze mijlpaal bedankte de Frisse Prins zijn fans in een Instagram-video.

Will zegt dankjewel in 15 talen – maar niet in het Nederlands

“Ik voel me nederig en vereerd om deze post nu te kunnen maken. Vandaag is Aladdin Independence Day voorbijgeschoten als de film met de hoogste opbrengst uit mijn carrière. Voor iemand als ik die al zo lang meedraait en die dan zover in zijn carrière zijn grootste film heeft, daarvoor wil ik alleen maar zeggen: Thank You!” Vervolgens gooit hij er in nog 14 andere talen dankjewels doorheen, waarbij hij aan het einde vraagt: “Wie ben ik nog vergeten?” Maar Will toch?! Je fans uit Nederland, die ben je vergeten?!

Kritiek

Het succes van Aladdin is des te meer een opsteker voor Will omdat er vooraf veel kritiek was op zijn uitvoering van de door Robin Williams beroemd geworden geest uit de fles. Toen de film eenmaal uitkwam verstilde die kritiek echter snel genoeg, ook al hadden filmrecensenten wel andere dingen op deze remake aan te merken. Daar had het publiek echter lak aan en zo is Aladdin nu na Avengers: Endgame en Captain Marvel de op twee na grootste hit van 2019 tot dusver!

Lees verder