Netflix & Chill: de meest sexy films en series op Netflix

Of je nou alleen op de bank ligt of iemand naast je hebt, deze sexy films en series zijn perfect voor een avondje Netflix & Chill.

Sex/Life
© AMANDA MATLOVICH/NETFLIX

Obsession

De blote kont van Richard Armitage (The Stranger) is al genoeg reden om deze sensuele dramaserie te kijken. Daarbovenop komt ook nog eens een het spannende verhaal van een gewaagde affaire tussen een succesvolle chirurg – een rol van Richard – en de verloofde van zijn zoon. Dat moét natuurlijk wel helemaal fout gaan.

Sex/Life

De gelukkig getrouwde Billie (Sarah Shahi) heeft alles wat ze maar kan wensen, maar toch blijft ze dagdromen over haar ex Brad (Adam Demos). Wanneer hij in z’n nakie door de kleedkamer wandelt, snappen we gelijk waarom – al bleek dat gevaarte niet van de acteur zelf te zijn. Haar hete herinneringen worden uitgebreid in beeld gebracht, waardoor ook de kijker deze serie niet snel zal vergeten.

Lady Chatterley’s Lover

Toen het boek Lady Chatterley’s Lover uitkwam in 1928 veroorzaakte het gelijk een schandaal en werd het in Groot-Brittannië verboden. Het verhaal over een seksuele affaire tussen een aristocratische dame en simpele arbeider kon écht niet. Pas in de sixties mochten de Britten het boek lezen en volgden meerdere verfilmingen. Maar van alle verfilmingen is deze Netflix-versie een van de hetere dankzij een naakte Jack O’Connell.

Bridgerton

In de meeste kostuumdrama’s blijven de jurken en korsetten netjes aan en blijft het bij speels geflirt tussen de tortelduifjes. Maar Bridgerton is niet zoals de meeste kostuumdrama’s en deze Netflix Original uit de koker van Grey’s Anatomy-bedenker Shonda Rimes zit boordevol seks. Vooral het eerste seizoen werd zo pittig dat de seksscènes tussen verleidelijke hertog Simon (Regé-Jean Page) en de brave lady Daphne (Phoebe Dyvenor) op pornosites terecht kwamen.

A Través de Mi Ventana

Tiener Raquel (Clara Galle) woont in een piepklein huisje naast de gigantische villa van knappe buurjongen Ares (Julio Peña) en is al jaren smoorverliefd op hem. Wanneer hij een keertje haar wifi steelt, springen de vonken tussen de twee over. Hij is de typische bad boy, maar wanneer de verlegen Raquel eenmaal loskomt, is zij nog stouter en windt ze de hartenbreker net zo makkelijk om haar vinger.

365 Days-trilogie

Controversieel, vrouwonvriendelijk en té slecht voor woorden! Vanaf het eerste deel, werd de Poolse filmreeks 365 Days bedolven onder ladingen kritiek. Op het verhaal is inderdaad flink wat aan te merken. De Poolse Laura (Anna-Maria Siecklucka) wordt ontvoerd door Italiaanse gangster Massimo (Michele Morone) en hij houdt haar 365 dagen gevangen tot ze verliefd op hem is. De vonken vliegen al snel over en de twee hebben aan een stuk door wilde seks, waardoor je direct alle kritiek op de films vergeten bent.

Oscuro Deseo

De getrouwde lerares Alma (Maite Perroni) heeft een avondje plezier met de knappe Darío (Alejandro Speitzer) en denkt dat het bij één keertje blijft, maar voor ze het weet, verschijnt de knappe bad boy in haar klas en loopt de situatie volledig uit de hand. Wat volgt is een sexy thriller vol lust, verraad en een sterfgeval, dus alle elementen van een goed verhaal!