De tampeloeres van Brad uit Sex/Life blijkt toch nep

Sex/Life op Netflix
© Netflix

Veel kijkers zetten de afgelopen weken gretig hun tanden in Netflix' nieuwe en expliciete sexy serie-hit Sex/Life. En eigenlijk heeft iedereen het maar over één scène: de piemel in de douche. Maar: de jongeheer van Brad blijkt een nepperd te zijn.

Zélfs degenen die - bijvoorbeeld na onze moordende 1-ster-review - geen zin hadden om de héle serie te kijken, hebben waarschijnlijk toch stiekem even naar die scène in aflevering drie gekeken. Gewoon om te zien waar alle heisa om ging. Ze zagen een flinke fallus waar zelfs Boogie Nights' Dirk Diggler van zou opkijken - maar net als bij hem ging het ook hier niet om echte penis.

Makers Sex/Life onthullen

Je ziet wel echt Brad-acteur Adam Demos staan, die in het echt trouwens ook stomende seks heeft met actrice Sarah Shahi. De makers gebruikten géén body double. Wat dan wel? Nou, iemand van het prothese-team van Sex/Life bevestigde aan magazine Newsweek dat Adam Demos een penis-prothese droeg! 

Nog meer protheses 

Een heel prothese-team voor één lange serie-penis, is dat niet een beetje too much? Dat klopt dus niet, want in Sex/Life zaten meer protheses. De borsten van Billie-actrice Sarah Shahi zijn in sommige scènes nep, vertelde ze eerder aan Entertainment Weekly. “Je ziet mijn eigen borsten in elke flashback met Brad. Op de momenten waar ik een borstvoedende moeder speel, zie je protheses. Het duurde steeds wel drie uur om die suckers er goed op te zetten."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.