Iek! Doodenge, bizarre poppen van celebrities!

Veronica Superguide logo
Iek! Doodenge, bizarre poppen van celebrities!

Iek! Doodenge, bizarre poppen van celebrities!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vergeleken met deze bizarre celebrity-poppen is Chucky uit Child’s Play ehm… kinderspel!

Fans kijken graag naar hun favoriete films en series, en sommigen gaan nog wat verder: zij kopen poppen en figuurtjes van hun favoriete personages! Dat kán erg leuk zijn, maar het gaat soms ook vreselijk mis.

Check deze creepy misbaksels!

The Nanny

Voor velen van ons kwam Fran Drescher op een belangrijk moment in het leven. Ze had een stem als nagels over een krijtbord, maar tóch vonden we het leuk om naar haar te kijken! The Nanny wás ook een verdraaid leuke serie.

Maar niet… Niet zo...

Full House-poppen

Full House was eind jaren 80, begin jaren 90, erg populair. Er keken genoeg mensen naar om zelfs Full House-speelgoed op de markt te brengen. Nou ja, speelgoed… een stel imitatie-Barbie-poppen waar kinderen nachtmerries van kregen.

We laten de beelden gewoon voor zich spreken.

In deze sets is héél veel aan de hand. DJ heeft geen nek, Stephanie heeft een enorm hoofd en ziet eruit als René van der Gijp en de arme Michelle lijkt wel een Oompaloompa. Danny heeft een beetje overdreven op de sportschool… of zit z’n hoofd achterstevoren op z’n lichaam!?

Zijn de hoofdrolspelers toch leuk opgedroogd! De Full House-revival Fuller House krijgt trouwens nog één seizoen op Netflix. Of het glas daarmee half vol of half leeg is, is aan u.

Maximum Sweat The Rock

Dwayne Johnson is tegenwoordig een bonafide actieheld, maar hij begon als showworstelaar. Hiervan worden af en toe ook action figures gemaakt, en deze lichting was wel héél bijzonder. De WWF Maximum Sweat-poppetjes konden... zweten.

Lekker fris! Je gooide er een paar druppels water in, en zo kreeg je dus een zwetend speelfiguurtje. En dan te bedenken dat we op deze planeet maar een eindige hoeveelheid grondstoffen hebben! Maken we er dit soort spullen mee...

Gelukkig duurde deze waanzin maar één jaar. De speelgoedfiguurtjes zijn alleen gemaakt in 1999.

John Travolta

In de jaren 70 waren we niet zo kritisch. Je speelde met wat je had, en daar deed je het maar mee. Een jojo zonder touwtje, een oude laars, een gebroken fles… en als het echt niet anders kon, dan speelde je met deze doodenge John Travolta-pop.

Beest en het… beest

Emma Watson is een knappe verschijning, en in Beauty And The Beast droeg ze ook nog de ene geweldige jurk na de andere. Alle ingrediënten voor een schitterende Barbie-pop leken aanwezig! In plaats daarvan kregen we... dit.

Deze Emma Watson-pop lijkt een beetje op Justin Bieber, en zelfs een beetje op oud-president Barack Obama! 

We hopen dat Emma er zelf een beetje om kon lachen.

Prins der Duisternis

De Twilight-films richtten zich op tieners, dus op zich is het logisch dat er ook wat merchandise verscheen. Het betekende helaas slecht nieuws voor Robert Pattinson!

Hopelijk is hij hiermee steenrijk geworden!

Zelfs de pop kijkt chagrijning omdat hij bestaat!

Lees verder