Lachen (en huilen!) met schoonmoeders op TLC

Veronica Superguide logo
Lachen (en huilen!) met schoonmoeders op TLC

Haat aan je schoonmoeder: de 5 grappigste shows op TLC

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Op TLC kom je de meest interessante en vreemde human interest-programma’s tegen. Maar welke zijn (onbedoeld) het grappigst?

The Little Couple

Bill en Jennifer zijn allebei kleine mensen, die een normaal leven proberen te leiden. Dat valt niet altijd mee als je maar een meter bent, maar het stel maakt er het beste van. Ze adopteren twee kindjes, en laten de camera bijna overal toe.

Hoewel het gezin het soms zwaar te verduren krijgt (Jennifer wordt op een gegeven moment ernstig ziek), proberen ze positief te blijven, en bewaren ze bijna altijd een glimlach.

Say Yes To The Dress Benelux

Het programma waarin bruiden een jurk uitkiezen voor hun huwelijk is in Amerika een leuk programma, maar betrekkelijk serieus. Fred van Leer maakt er met zijn zonnige zelf altijd een feestje van.

Louisa en Rowan: Onze Transgender Liefde

De relatie van Louisa en Rowan is niet zo eenvoudig. Louisa werd geboren als jongen, maar voelde al snel dat dat niet klopte. Voor Rowan gold precies het omgekeerde!

Het stel, sinds een tijdje met baby Mikai erbij raakt in het ene hysterische avontuur na het andere verzeild.

Inmiddels is het Venlose gezin ook internationaal een hit voor TLC.

Expeditie Schoonmoeder

Er zijn genoeg grapjes over vervelende schoonmoeders, maar in de praktijk valt het meestal wel mee qua irritante familieleden die je bij je partner cadeau krijgt. Mééstal, want soms is deze relatie echt een verschrikking, maar ben je nou eenmaal aan elkaar overgeleverd…

Patty Brard dumpt deelnemers op een eiland, waar ze samen met hun schoonmoeder moeten overleven. Omdat er verder geen fluit te beleven valt op het eiland, móeten ze wel praten en wordt de band uiteindelijk sterker. Tenminste, dat is de bedoeling: vaak vechten ze elkaar helemaal de tent uit!

sMothered

Ruzie met je (schoon)ouders is niet best, maar een té goede band is ook niet gezond. Dat zien we in sMothered, in elk geval! Deze moeders en dochters dragen dezelfde kleren, gaan op double dates en slapen soms ook in hetzelfde bed!

In het begin moesten we hier enorm om lachen, maar hoe langer je kijkt, des te ongemakkelijker wordt het allemaal!

Lees verder