Het Perfecte Plaatje Patrick Martens Frits Sissing 2021

Veronica Superguide logo
Het Perfecte Plaatje Patrick Martens Frits Sissing 2021
BN'ersRTLTV

Fotograferen de winnaars van Het Perfecte Plaatje nog?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het Perfecte Plaatje is een fotografieprogramma waarin bekende Nederlanders tegen elkaar strijden. Elk seizoen kan er maar één de beste zijn! De grote vraag is: fotograferen deze winnaars nog steeds?

Seizoen 1 (2016) – winnaar Humberto Tan

In 2016 wist Humberto Tan het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje te winnen. En ja, hij fotografeert nog steeds! Geen wonder, want de liefde voor fotografie zat er al vroeg in bij de talkshowhost. Humberto hield verschillende klussen aan Het Perfecte Plaatje over, zo deed hij onder meer een shoot voor het Rode Kruis. Van dieren en natuur tot portretten, Humberto’s Instagram-pagina staat vol met zijn eigen werk.

Ook leuk: Kim Feenstra en Marco Borsato, die respectievelijk als tweede en derde eindigen, hebben fotografie ook (professioneel) omarmd!

Seizoen 2 (2017) – winnaar Estelle Cruijff

Alhoewel het er eventjes op leek dat ook de winnaar van het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje, Estelle Cruijff, de fotografiesmaak te pakken had, lijkt de liefde inmiddels weer bekoeld. Zo laat ook haar recente hilarische Photoshop-blunder duidelijk zien. Is dat daar een gebogen hekje? Gelukkig heeft Estelle wel een leuke nieuwe hobby opgepakt: ze is een podcast gestart met haar dochter.

Even terugblikken? Check hier de wilde naaktshoot die Estelle organiseerde in Het Perfecte Plaatje.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Seizoen 3 (2018) – winnaar Patty Brard

Ook Patty Brard, de winnaar van het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje, maakte na haar winst een vliegende start. Ze noemde fotografie een nieuwe hobby en deed een aantal fotoshoots. Net als bij Estelle zien we tegenwoordig vooral selfies, familiefoto’s en kiekjes die anderen van haar gemaakt hebben, op haar Instagram-pagina.

Seizoen 4 (2019) – winnaar Jamie Westland

Hoera! Gelukkig is de liefde voor fotografie wel blijven plakken aan Jamie Westland. De DI-RECT-drummer, die het recentelijk nog behoorlijk zwaar had in De Verraders, nam bijvoorbeeld plaats in de jury van een fotowedstrijd van National Geographic. Hoewel hij lang niet zo actief is als Humberto spotten we ook op zijn Instagram-pagina af en toe wat mooie plaatjes.

Seizoen 5 (2020) – winnaar Bibi Breijman

Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje werd gewonnen door Bibi Breijman. Zij gaf vlak na de finale aan door te willen gaan met fotograferen. Niet professioneel, wel als hobby. Eén blik op haar Instagram-pagina bewijst dat Bibi, die net opnieuw moeder is geworden, zich daar zeker aan gehouden heeft. Bibi schiet schitterende plaatjes, van zichzelf, haar gezin en de omgeving. Kijk maar:

Seizoen 6 (2021) – Patrick Martens

In het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje ging acteur Patrick Martens met de overwinning aan de haal, nadat presentator Frits Sissing ten onder ging aan hevige buikloop. Dat de heerlijk chaotische deelnemer het fotograferen nog niet verleerd is, zie je op zijn Instagram-pagina. Toch is hij niet professioneel bezig met foto’s maken.

We zijn benieuwd of de winnaar van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje wél blijft fotograferen. In het nieuwe seizoen trekken Daphne Bunskoek, Babette van Veen, Thomas Berge, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Roxanne Kwast, Maurice Leden en Jochem van Gelder – die er zelfs een rol in The Passion voor liet schieten – naar het zonnige Argentinië.

Je ziet het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje vanaf vandaag iedere woensdag om 20:30 uur op RTL4.

P.S. Meer lezen over de hobby’s van celebs? Deze elf Hollywood-sterren houden er bijzonder verrassende hobby’s op na!

Lees verder