Het Perfecte Plaatje van 17-11

Veronica Superguide logo
Het Perfecte Plaatje van 17-11

Patrick laat moeder rennen in Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De overgebleven zes kandidaten van Het Perfecte Plaatje mochten vanavond een dierbare op de foto zetten, en dat werd een emotioneel gebeuren!

Let op: hieronder staan spoilers over de aflevering van vanavond.

Pretpark

Maar eerst werden Bridget, Frits, Georgina, Juvat, Patrick en Ruth losgelaten in de Efteling. De eerste opdracht is namelijk ‘emotie in het pretpark’. Uiteindelijk is het, tot zijn eigen verbazing, Patrick die de winnende foto schiet. Na Bridgets 10 van vorige week viel het hoogste cijfer deze keer wel een beetje tegen: Patrick krijgt een 7,4 voor zijn foto.

Fashion!

Daarna was het tijd voor de fashion-shoot. Met als thema reizen en in een heerlijk jaren ’50 Hollywood-glam-sausje. En de modellen? Dat waren dierbaren van de kandidaten! Bridget, die eerder nog doosangsten uitstond, schiet gelijk vol als ze haar moeder ziet: "Net een nieuwe heup, hè! Staat ze hier gewoon!" 

Patrick laat moeder rennen in Het Perfecte Plaatje

Plasje

En ook Patrick mocht zijn moeder op de gevoelige plaat vastleggen. Hij is íetsje minder gevoelig dan Bridget: "Ik heb d'r gewoon laten rennen. Ze heeft toch al twee slechte knieën, nothing to lose." Waar de jury over de eerste shoot niet zo enthousiast was over de eindresultaten, zijn ze dat hier des te meer. Er is zelfs één foto waar de jury "haar plas van laat lopen", zoals Tijl het mooi verwoordt, en dat is wéér de foto van Patrick. Heeft 'ie z'n arme moedertje niet voor niks laten rennen... Uiteindelijk heeft Ruth de trein gemist en moet zij, niet geheel verrassend, het programma verlaten.

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder