• RTL
  • De Verraders
  • TV

Jamie Westland emotioneel over De Verraders: ‘Was behoorlijk zwaar’

Jamie Westland De Verraders exit huilen

Jamie Westland blikt terug op zijn deelname aan De Verraders. De drummer heeft het ‘behoorlijk zwaar’ gehad: “Dat 16 uur per dag liegen, gaat je niet in de koude kleren zitten.

Jamie uit De Verraders

Jamie Westland werd gisteravond ontmaskerd als een verrader. De aanzet voor de verbanning van de Di-rect-drummer werd gegeven door Frank Evenblij, die zijn vermoedens besloot te uiten tijdens de ronde tafel. En dat sloeg in als een bom!

'Huilende rockdrummer'

Jamie vertelt RTL Boulevard dat hij het ‘behoorlijk zwaar’ heeft gehad in De Verraders. Vooral het constante liegen vond hij lastig: “Je moet het natuurlijk zo zien: ik ben een drummer, en als enige verrader dus geen acteur. En dat 14 tot 16 uur per dag liegen, gaat je niet in de koude kleren zitten.” Geen wonder dat Jamie het na zijn exit eventjes te zwaar kreeg: “Ik ben een huilende rockdrummer. Kicken, man”, lacht hij.

Met de exit van Jamie, en eerder ook al Ortál Vriend, is Stefano Keizers de laatste verrader in het spel. Benieuwd hoe hij het er volgende week van af brengt? Kan hij nog een plannetje bedenken? De Verraders zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

RTL Boulevard is elke dag om 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.