• RTL
  • De Verraders
  • TV

Bom gedropt in De Verraders: ‘Sta met mijn mond vol tanden’

stefano keizers jamie westland de verraders

Een van de verraders kwam vanavond in het vizier van de getrouwen! Wist hij zichzelf daar nog uit te praten? “Ik sta met mijn mond vol tanden. Mijn eerste reactie is: totale paniek.

Spoilers voor De Verraders-aflevering van vanavond.

Babette van Veen vermoord

Het was zojuist tijd voor de halve finale van De Verraders. Er schoven zes kandidaten aan bij het ontbijt… Er was in de nacht namelijk weer iemand vermoord door de verraders. Stefano Keizers en Jamie Westland besloten Babette van Veen, die hen eerder al doorzag, uit het spel te halen.

Verrader Jamie

De twee overgebleven verraders wisten het dus tot de halve finale te schoppen. Dat betekent echter niet dat het tweetal veilig is. De getrouwen twijfelen niet langer over de identiteit van een van hen: Jamie móét wel een verrader zijn. Frank Evenblij besloot daarom een bommetje te droppen tijdens de ronde tafel: “Jamie, ik denk dat jij een verrader bent.

'Frank dropt een echte bom'

Frank stelt dat Jamie eerder zijn schild heeft ingezet als ‘afleidingsmanoeuvre’. Een verrader mag zichzelf namelijk vermoorden. De beschuldiging kwam als een verrassing voor Jamie: “Wat gebeurt hier.” Ook Stefano weet niet hoe hij de situatie moet redden: “Ik sta met mijn mond vol tanden. Frank dropt een echte bom. (…) Mijn eerste reactie is: totale paniek.

Frank krijgt bijval van de overige getrouwen: Toine van Peperstraten, Dionne Slagter en Steven Brunswijk. Stefano kon ditmaal geen plannetje bedenken en besloot zich daarom tegen zijn mede-verrader te keren… Jamie werd daarom verbannen, waarna hij zich moest onthullen als verrader.

Hoe brengt Stefano het er in de finale van De Verraders van af? Wie vermoordt hij vlak voor de finishlijn? Je ziet het volgende week vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.