Plannetje Stefano leidt tot chaos in De Verraders

Stefano Keizers in De Verraders

Nadat de kandidaten van De Verraders kansloos in de touwen hingen, had ‘verrader’ Stefano Keizers het plan bedacht om 'zichzelf te laten vermoorden'. Hij kreeg in de vorige aflevering een schild, en de moord op Stefano zou betekenen dat er niemand uit het spel ging. De kandidaten kregen een extra kans én Stefano zou minder verdacht worden. De resultaten waren wederom... bizar én spectaculair!

Stefano kwam stralend de ontbijtzaal binnen en vertelde aan iedereen dat er eindelijk zonnige tijden zouden aanbreken. Toen iedereen binnen leek te zijn was Steven nog nergens te bekennen. Iedereen rouwde al om de cabaretier, totdat hij onverwacht tóch binnenkwam!

Steven Brunswijk in De Verraders
© RTL

Wie verraadt De Verraders?

Iedereen was blij om Steven te zien, maar tóch voelde iedereen aan dat de verraders een loopje met ze probeerden te nemen (zoals het het hele seizoen al gaat). Steven had zijn eigen theorie: de verraders probeerden Jamie te vermoorden, maar hij had een schild. Waar deze theorie vandaan kwam was onduidelijk, en hij klopt ook voor geen meter. Jamie klaagde er zelfs over: Ik ben een verrader én ik word 100% vertrouwd… Hoe makkelijk wil je het hebben in dit spel?’

Ondanks de tweede kans lijken de deelnemers aan De Verraders er wéér in te tuinen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.