• BN'ers
  • De Verraders
  • TV

Dít zijn... De Verraders!

Welke deelnemers zijn De Verraders?

Er begonnen maar liefst 18 BN’ers aan het nieuwe seizoen van De Verraders. Maar wie doet er écht zijn best om het team verder te helpen, en wie zijn… De Verraders?

De deelnemers begonnen meteen met een opdracht in een trein: ze moesten allemaal instappen in de juiste coupé. Eenmaal aangekomen op kasteel Erestein werden de verraders aangewezen. Ortál Vriend, Stefano Keizers én Jamie Westland waren de uitverkorenen. Met name Stefano Keizers, die zich vaak gedraagt als een kwibus, leverde positieve reacties op.

De Verraders
© RTL/William Rutten

Stefano krijgt het warm!

Kijkers konden niet wachten op zijn fratsen. Of… is hij misschien bij voorbaat al verdacht? Keizers had al in de eerste minuut moeite om zijn zenuwen in de hand te houden. Dat belooft wat!

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

In De Verraders proberen BN’ers elke week opdrachten te vervullen om zilver in de pot te spelen. De verraders helpen gewoon mee, maar ‘vermoorden’ aan het eind van elke aflevering een normale kandidaat. De spelers kunnen terugslaan in een raadsvergadering waarin ze wekelijks één deelnemer moeten verbannen. 

De verraders proberen niet ontdekt te worden, terwijl ze andere spelers op slinkse wijze verdacht maken. Als ze succesvol zijn gaan zíj er met het zilver vandoor.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet De Verraders elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.