Ortál Vriend ‘emotioneel’ over De Verraders: ‘Ik zat er zó diep in’

órtal vriend de verraders

Eindelijk hebben de getrouwen bloed geroken in De Verraders! Gisteravond wisten ze de eerste verrader te ontmaskeren. Actrice Ortál Vriend reageert op haar vertrek: “Had niet verwacht dat ik emotioneel zou raken.

'Omdat je er zó diep in zit'

Nadat de groep het wist te presteren om eerst tien (!) getrouwen weg te sturen, was het gisteravond eindelijk raak: ze hadden een verrader te pakken! Actrice Ortál Vriend moest na de stemming aan de ronde tafel vertrekken. Ze reageert bij RTL Boulevard: “Ik ben de eerste afvaller van de verraders. Ja, dat is natuurlijk altijd balen om de eerste te zijn.” Dat is misschien nog wat zwak uitgedrukt: het vertrek ging Ortál namelijk niet in de koude kleren zitten. “Ik had niet verwacht dat ik emotioneel zou raken in het programma en dat is toch gebeurd, omdat je er zó diep in zit”, vertelt ze.

Stefano en Jamie in gevaar?

Ortál vervolgt: “Het is heel dubbel, enerzijds is het een avontuur dat ik nooit had willen missen, anderzijds denk ik: hebben we de juiste keuzes gemaakt?” Dat is inderdaad nog maar de vraag! De getrouwen hebben gisteren namelijk opnieuw bloed geroken. De kans dat ook Ortáls medeverraders, Stefano Keizers en Jamie Westland, sneuvelen is daarmee erg groot geworden. Zeker aangezien de heren Ortál op nogal onsubtiele wijze probeerden te redden.

Maar goed, wie weet heeft Stefano stiekem al een tweede plannetje klaar liggen!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. De Verraders is elke zaterdag om 20:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.