De meest sexy Disney-schurken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De meest sexy Disney-schurken

De meest sexy Disney-schurken

|
|

Laatste update:

Ben je bereid om nooit meer hetzelfde naar een Disney-film te kijken? Lees dan snel verder, want wij zetten in dit toplijstje de 7 meest sexy Disney-schurken voor je op een rijtje. Die goody two-shoes mogen ons namelijk gestolen worden. Wij hebben veel meer met die onweerstaanbaar foute bad guys en girls!

1. Jafar uit Aladdin

Jafar is koud, narcistisch, berekenend en zelfs een beetje een psychopaat... Hij wil de sultan van Agrabah worden en is niet bang om over lijken te gaan. Toch beschikt de slechterik uit Aladdin over een enorm charisma! Zijn duistere gevoel voor humor haalt het slechtste in ons naar boven en dat vinden we stiekem best prettig... Daarnaast heeft 'hot Jafar' natuurlijk ook gewoon een papegaai. Dat maakt hem sowieso al sexy AF!

2. Evil Queen uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen

De koningin uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen is de OG bad girl! Deze schurk zette de standaard voor alle andere slechteriken die het Disney-universum ooit nog zou voortbrengen. Het is echter niet haar enorm valse karakter dat ons knikkende knietjes geeft. Nee, dat zijn die verschrikkelijk goed getekende wenkbrauwen. En heb je die rode lippenstift wel eens goed bekeken? Ze is zeker the fairest of them all, geen concurrentie!

De meest sexy Disney-schurken

3. Dr. Facilier uit The Princess and the Frog

Nu zijn we normaal gesproken niet zo'n fan van zo'n dun Zorro-snorretje, maar Dr. Facilier uit The Princess and the Frog draagt de zijne met verve. Nog los van zijn gezichtsbeharing; wie beweert niet als een blok voor die paarse ogen en dat spleetje tussen zijn tanden te vallen, houdt zichzelf enorm voor de gek! Bij het woord smooth zou verplicht een foto van deze schurk geplaatst moeten worden. Mocht Dr. Facilier ooit nog proefkonijnen zoeken voor zijn voodoo dan houden wij ons van harte aanbevolen.

4. Gaston uit Belle en het Beest

'Hij is geweldig, Gaston. En zo snel die Gaston. En z'n nek zit heel goed in model, hè Gaston?' Het is niet voor niets dat we dit liedje uit Belle en het Beest uit volle borst mee kunnen zingen. Waarom Belle zo immuun is voor de charmes van deze bro is ons een compleet raadsel... Zelfs twee jaar na het zien van de live action-versie kunnen we er nog steeds niet bij. Kom op, Belle! Dit is niemand minder dan de verrukkelijke Luke Evans! Wat doe je in vredesnaam met dat harige mormel?

De meest sexy Disney-schurken

5. Medusa uit De Reddertjes

Eigenlijk zijn we best een beetje bang voor Medusa uit De Reddertjes... Kunnen we even een momentje stilstaan bij het feit dat deze roodharige dame namelijk zó bad ass is dat ze twee alligators heeft weten te temmen? Maar goed, eerlijk is eerlijk.. We zijn enorm blij dat Disney uiteindelijk toch afzag van het idee om Cruella de Vil uit de film 101 Dalmatiërs opnieuw te gebruiken in De Reddertjes en in plaats daarvan voor deze vurige feniks koos.

6. Maleficent uit Doornroosje

Die scherpe jukbeenderen en die groenige teint... Geen wonder dat de rest van de wereld stikjaloers is op Maleficent! Een andere reden om deze schoonheid niet uit te nodigen op de doop van je kind kunnen wij in ieder geval niet bedenken. Op onze feestjes is de duistere heks in ieder geval van harte uitgenodigd. Wink wink... Als ze niet te druk is met die opnames van Maleficent 2 in ieder geval. You do you, girl!

De meest sexy Disney-schurken

7. Shan-Yu uit Mulan

Shan-Yu is groot en eng en... sexy! Hij nam vrouwen voor de verandering namelijk wél serieus. Gelukkig kunnen we inmiddels bevestigen dat zijn vertolker in de live action versie die in 2020 uitkomt in ieder geval uitstekend gecast is. Alleen een beetje jammer dat Disney daarbij wel zijn naam én motief verandert... Je bent wat ons betreft nou eenmaal pas een sexy Disney-schurk als je slechts een halfbakken motivatie hebt om kwaad te doen. <3

Lees verder