Aladdin 2019 poster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aladdin 2019 poster

Aladdin-regisseur Guy Ritchie vertelt wat hij van ‘hot Jafar’ Marwan Kenzari vindt

|
|

Laatste update:

Aladdin draait nu in de bioscoop en doet flink wat stof opwaaien. Will Smith is totaal anders als de blauwe Geest en Nederlandse acteur Marwan Kenzari maakt ons thirsty voor Jafar. Wat een tijd om te leven! We zaten met regisseur Guy Ritchie om over Aladdin te praten en vroegen hem wat hij van alle ophef vindt.

Zitten in de regisseursstoel voor Aladdin is een flinke uitdaging voor Guy Ritchie. De filmmaker is vooral bekend van oer-Britse misdaadkomedies, maar sinds een aantal jaren trotseert hij ook de blockbusterwereld, met wisselende resultaten zoals Sherlock Holmes en King Arthur.

Van #HotJafar naar blauwe Will Smith

De geliefde animatiefilm Aladdin met echte acteurs opnemen, was al op papier genoeg reden voor fans om de online barricades op te springen. Nederlandse acteur Marwan Kenzari als een jonge, aantrekkelijke Jafar, bracht #HotJafar de wereld in. Maar de grootste knal was natuurlijk een blauw Will Smith als de prettig gestoorde Geest. Check ons videointerview met Guy Ritchie over hoe hij zelf alle internetophef ervaarde.

Aladdin nu in de bioscoop!

Aladdin draait nu in de bioscoop. Naast Will Smith en Marwan Kenzari, spelen Mena Massoud en Naomi Scott de hoofdrollen Aladdin en Jasmine. Disney is helemaal op de liveaction toer want in juli krijgt The Lion King ook een update met realistische leeuwen en wrattenzwijnen.

Lees verder