Will Smith deelt eerste Aladdin-foto… met Marwan Kenzari!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith deelt eerste Aladdin-foto… met Marwan Kenzari!

Will Smith deelt eerste Aladdin-foto… met Marwan Kenzari!

|
|

Laatste update:

De opnames van Disney's Aladdin zijn van start gegaan. Wij zijn natuurlijk allemaal benieuwd hoe de Nederlandse Marwan Kenzari het ervan af gaat brengen, maar met leuke collega's zit het in ieder geval snor.

Genie Smith

Will Smith, die de tovergeest Genie voor zijn rekening neemt, deelde een selfie vanaf de set in London. “We zijn net begonnen met de opnames van Aladdin en ik wilde jullie voorstellen aan onze nieuwe familie… Mena Massoud/Aladdin, Naomi Scott/Prinses Jasmine, Marwan Kenzari/Jafar en ik ben van de partij als Genie. Hier gaan we!”, aldus de acteur op Facebook.

Marwan verovert Hollywood

Marwan is flinke stappen aan het zetten in Hollywood. Na rollen in Ben Hur, The Mummy en The Promise, heeft hij nu dus de rol van Jafar te pakken in deze live-action verfilming van Disney’s animatieklassieker. 

Nadat The Hollywood Reporter bekend maakte wie de koninklijke vizier van Agrabah ging spelen, explodeerde het internet. Half twitterend Amerika viel als een blok voor de gespierde Hagenees. 

Guy Ritchie

Aladdin wordt geregisseerd door Guy Ritchie, die je kent van films als King Arthur, Sherlock Holmes, Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Het script komt uit de pen van John August, die eerder films als Big Fish en Charlie and the Chocolate Factory voor zijn rekening nam.

Lees verder