The Lion King live action remake Disney Simba

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Lion King live action remake Disney Simba

Nieuwe trailer The Lion King onthuld door Disney

|
|

Laatste update:

Je kunt het bijna niet gemist hebben: komende zomer gaat The Lion King in première. Vannacht onthulde Disney een nieuw voorproefje van deze langverwachte remake!

Welpje

Vannacht zat filmminnend Amerika aan de buis gekluisterd voor de 91e Oscar-uitreiking. Disney zag zijn kans schoon en had advertentieruimte gekocht om tijdens de reclameonderbreking een nieuwe tv-spot voor The Lion King te onthullen. In het spotje is te zien hoe het welpje Simba (wiens stem wordt ingesproken door alleskunner Donald Glover) wordt klaargestoomd voor het koningschap. En voor fans van het origineel is het nieuwe voorproefje een feest van herkenning!

Record

Eerlijk is eerlijk, ook als je de eerste trailer gezien hebt zal het je allemaal niet onbekend voorkomen. Veel van deze beelden kwamen namelijk al eerder voorbij. Maar die trailer leverde Disney een regelrecht kijkcijferrecord op, dus waarom zouden ze het niet nog eens dunnetjes overdoen? Met titels als Frozen 2, Aladdin en Dumbo in het verschiet bewees Disney al eerder dat de studio nooit te beroerd is om zijn eigen succes te herhalen!

The Lion King draait vanaf 17 juli in de bioscopen.

Lees verder