Lion King Live action remake Trailer Simba

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lion King Live action remake Trailer Simba

De eerste trailer voor de live action remake van The Lion King is hier!

|
|

Laatste update:

Vol trots presenteren wij jullie hier met onze handen in de lucht de nieuwe Simba! Of althans, de trailer van de nieuwe Simba, want Disney heeft de teaser vrijgegeven van hun live action remake van The Lion King. Nadat Jon Favreau op overtuigende wijze de dieren van het Jungle Book wist om te toveren tot een overtuigende live action film, mocht hij van Disney datzelfde truukje nog een keer uithalen met een andere klassieker. En met succes, zo lijkt het nu al.

Wat een beelden!

Na wat geweldig mooie natuurbeelden die zich zo met de beste National Geographic-documentaire kunnen meten zien we een allerschattigste baby Simba. Daarna vangen we nog even een glimp op van het iconische moment waarop de nieuwe kroonprins-welp vanaf de rots gepresenteerd wordt aan het dierenrijk. Puur kippenvel.

Wat een cast!

Ook horen we in deze teaser alvast de wijze woorden van Mufasa. De hele cast is nieuw, behalve James Earl Jones die opnieuw de rol van Simba’s vader inspreekt. Want niemand kan tippen aan de diepe Darth Vader-stem van James Earl Jones. Simba zelf wordt dit keer ingesproken door Donald Glover, terwijl Queen B Beyonce de stem van “Lion Queen” Nala voor haar rekening neemt. Chiwetel Ejiofor doet de stem van schurk Scar, en wij worden er nu al vrolijk van dat opper-stoner Seth Rogen zijn stem leent aan het vrolijke wrattenzwijn Pumbaa.

Deze live action remake van The Lion King komt 19 juli in de bioscopen uit. Kijk hier voor een overzicht van alle live action remakes waar Disney momenteel mee bezig is.

Lees verder