Joffrey Baratheon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joffrey Baratheon

De 6 meest irritánte pubers uit televisieseries

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Monique Smitsloo

Pubers mogen het dan wel lastig hebben met al die hormonen enzo, maar ze kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen... Deze 6 irritante pubers uit televisieseries willen we het liefst achter het behang plakken. 

6. Lizzie McGuire - Lizzie McGuire

Eigenlijk vonden we dat hakkelende stemmetje van de neurotische Lizzie McGuire (Hilary Duff) maar irritant. Net zoals de manier waarop ze haar sidekicks Gordo en Miranda altijd maar voor het karretje spande om de spotlight te stelen of achter de knappe Ethan Craft aan te hobbelen. Wel heeft dit vrolijke Disney-niemendalletje de weg vrij gebaand voor shows van Disney Channel en Nickelodeon à la Hannah Montana en The Suite Life. 

lizzie mcguire

5. Becca Moody - Californication

Tiener Becca Moody (Madeleine Martin) was véél te volwassen voor haar leeftijd én ze gaf de ene na de andere belerende preek tegen haar vader Hank over zijn belabberde vaderschap. Bovendien deed ze haar achternaam eer aan. Deze meid had letterlijk maar één gezichtsuitdrukking, en die was bepaald niet zonnig. Maar tussen alle rock and roll-types uit Californication fungeerde de jonge Becca wél als het morele kompas van de serie. 

becca moody Californication

4. A.J. Soprano - The Sopranos

Een verwend nest dat zichzelf altijd in de nesten werkt: meet A.J. Soprano (Robert Iler). Hij steelt de auto van zijn moeder, pleegt vandalisme in het zwembad op zijn middelbare school, liegt de hele boel bij elkaar en zo kunnen we nog wel even doorgaan.... Maar je moet het hem nageven: A.J. leeft in de schaduw van zijn slimme zus én heeft veel twijfels over het opvolgen van zijn vaders maffia-imperium.  

A.J. The Sopranos

3. Jenny Humphrey - Gossip Girl 

Ze moest de frisse tegenwind zijn van de rijkeluiskinderen op Constance, maar eigenlijk was Jenny Humphrey (Taylor Momsen) net zo kwaadaardig als de mean girls op school. Een irritante wannabe die iedereen voorloog om één van de handlangers van Blair Waldorf (Leighton Meester) te worden. 

jenny Gossip Girl

2. Carl Grimes - The Walking Dead 

Vraag een gemiddelde The Walking Dead-fan naar het meest irritante personage en de kans is groot dat diegene heel hard de naam "Carl!'"uitschreeuwt. Door alle seizoenen heen, vonden we zeurderige Carl Grimes (Chandler Riggs) eigenlijk maar een blok aan het been van de stoere hoofdpersoon Rick. 

carl grimes The Walking Dead

1. King Joffrey - Game of Thrones

Dit is niet echt een moeilijke, toch? De arrogante en moordlustige koning Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) is een van de meest gehate personages ooit. Het verwende nest genoot ervan om mensen te kleineren en begon een complete oorlog door de geliefde Ned Stark (Sean Bean) te laten onthoofden. Zelfs zijn eigen familie werd het rotjoch zat en toen hij ein-de-lijk aan z'n einde kwam door een beker vergiftigde wijn was iedere GoT-fan opgelucht. 

joffrey Game of thrones

Meer van Game of Thrones

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder