how i met your mother himym prequel how i met your father met hilary duff

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
how i met your mother himym prequel how i met your father met hilary duff

How I Met Your Mother-sequel met Hilary Duff in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

How I Met Your Mother (HIMYM) krijgt een prequel! De hoofdrol in de serie – toepasselijk getiteld: How I Met Your Father – is weggelegd voor Hilary Duff.

How I Met Your Father

Eind vorig jaar brachten we het verdrietige nieuws dat de Lizzie McGuire-reboot van de baan was. Gelukkig zat actrice Hilary Duff echter niet lang zonder werk! Ze is namelijk gecast voor de How I Met Your Mother-prequelserie How I Met Your Father. In How I Met Your Father volgen we Sophie (gespeeld door Duff). Zij vertelt haar zoon hoe ze zijn vader ontmoet heeft.

Van de makers van HIMYM

How I Met Your Father vertelt net als zijn voorganger het verhaal van een hechte groep vrienden, die proberen uit te vogelen wie ze zijn en wat ze willen doen met hun leven. Hoe vind je bijvoorbeeld de liefde van je leven in het tijdperk van dating-apps en grenzeloze opties? Het is nog niet helemaal duidelijk hoe How I Met Your Father aansluit bij How I Met Your Mother (HIMYM). Wel weten we dat de originele makers (Carter Bays and Craig Thomas) meewerken aan deze sequel. "Ik kijk ernaar uit om de rol van Sophie op me te nemen", vertelt Duff (via Variety). "Als een grote fan van How I Met Your Mother, ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig me vertrouwen met de opvolger van hun kindje.”

Meer lezen over HIMYM? We vertellen je graag waarom de serie eigenlijk stopte en wie de real life-liefjes van de acteurs zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder