De 11 belachelijkste momenten met Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser heeft al heel wat meegemaakt in zijn tv-programma’s, zoals De Rijdende Rechter en Mr. Frank Visser doet uitspraak. De ene ruzie is nog dwazer dan de andere... Deze 11 belachelijke momenten sloegen alles!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak
© SBS6

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Wij spraken eerder met de rechter over het nieuwe seizoen hij gaf ons zelfs wat juridische tips!

11. Buur zoekt schuur

Mevrouw Brevet heeft het aan de stok met meneer Isitan. Of nou ja, eigenlijk is het andersom: Isitan komt erachter dat het schuurtje van mevrouw Brevet voor de helft op zijn grond staat. Hij eist de grond vervolgens op wel heel agressieve wijze op… Wanneer hij de zaak verliest, zegt hij een ‘echte rechter’ in te zullen schakelen. Een echte rechter? Wie denkt hij wel dat meester Visser is!

10. Onsportieve verliezer

Mevrouw Van den Berg wil een hekje plaatsen om te voorkomen dat haar hondje de straat oprent. Mevrouw Van den Broek is daar echter pertinent op tegen. Zij wil dat alles blijft zoals het is. Als Visser besluit dat Van de Berg gewoon haar tuinhekje mag plaatsen, blijkt de buurvrouw wel een heel slechte verliezer…

9. Gegooi met hondendrollen

Op nummer 9 vind je nog zo’n bizarre burenruzie. In Mr. Frank Visser doet uitspraak maakten we kennis met Ria en Sophie. Sophie beschuldigt haar buurvrouw Ria van allerlei gekke dingen. Zo zou Ria 's avonds bij haar naar binnen gluren, klopt ze regelmatig onverwachts tegen haar ramen aan en gooit ze met... hondendrollen!

8. Dave draait door

In Mr. Frank Visser doet uitspraak zagen we hoe een burenruzie tussen Miranda en haar buurvrouw, die toevallig ook Miranda heet, compleet escaleerde. De ruzie begon over een roze hekje, maar er bleek uiteindelijk veel meer aan de hand… Niet alleen de directe buren vlogen elkaar in de haren: de hele buurt werd bij de ruzie betrokken!

7. Bejaarden op de vuist

Een van de belachelijkste ruzies in de lange tv-carrière van Visser moet die tussen Fritz en Appie wel zijn. Deze hoogbejaarde mannen hadden ruzie omdat de een ongevraagd zou... klussen aan de woning van de ander! De gemoederen liepen zo hoog op dat sidekick Viktor Brand nog een duw meekreeg ook. Belachelijk!

6. Vistuig

Meneer Wooninck had nog nóóit een hengel gebroken. Totdat hij een duur exemplaar bij een hengelsportwinkel kocht in ieder geval… Die hengel lag in no-time aan flarden. Had de viswinkel hem dure troep verkocht of ging Wooninck gewoon lomp om met zijn spullen? Het antwoord op die vraag ging gepaard met heel wat geschreeuw en gegooi!

5. Piets woedeaanvallen

Zelden liepen de emoties zo hoog op als bij de ruzie tussen vliegtuigspotter Piet en zijn nieuwe buren Wesley en Manon. Piet vloekte en tierde zich een weg door de uitzending… Zelfs Visser kreeg uiteindelijk de wind van voren! Later bleek dat we nog maar het topje van de ijsberg hadden gezien van Piets woedeaanvallen.

4. Krankzinnige zussenruzie

Tweelingzussen Martine en Michelle hebben knallende ruzie met jongste zusje Solange. Die laatste nam als executeur de erfenis van hun overleden moeder op zich, maar volgens de tweeling ging er van alles mis. Wat volgde was een belachelijke ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak, waarbij de beledigingen je om de oren vlogen.

3. Herrie in de tent

Een kind dat een rechtszaak aanspant? De 10-jarige Pieter wilde graag met zijn vrienden in de muziektent spelen en voetballen. Dat mocht echter niet van Stichting Dorpsbehoud: de muziektent was verboden terrein. Pieter vond dat onzin en zorgde voor wat herrie in de tent. Met recht één van de meest belachelijke zaken in de tv-carrière van Visser.

2. Het verloren zaakje

Maar het kan nog gekker! In De Rijdende Rechter maakten we kennis met hondje Moti. Het diertje werd per abuis gecastreerd door de dierenarts… Er moest uiteindelijk zelfs een hondenfluisteraar aan te pas komen om de familie gerust te stellen. Na afloop van de uitzending vroegen we onszelf nog weken af wat we in hemelsnaam gezien en gehoord hadden.

1. Koude pannenkoeken

Kun je je het koude pannenkoeken-incident tussen Conny en Tilly nog herinneren? De pietluttige ruzie tussen de buurvrouwen was om te gillen. Nóg belachelijker was dat de twee maar terug bleven komen…. Zo richtte de ruzie zich in Mr. Frank Visser doet uitspraak op muizen en vogels in de achtertuin. 

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak start vanavond weer om 20.30 uur op SBS6. Wil je trouwens weten hoe zo'n uitspraak van Mr. Visser precies werkt? Hier lees je alle ins en outs

Tot slot nog even genieten van Franks concullega? Dit zijn de vijf meest spraakmakende fragmenten van De Rijdende Rechter met mr. John Reid.