De 10 nieuwe Hollywood hunks

Door Redactie
Timothee Chalamet, Callum Turner en Rene-Jean Page

Kun je deze zomer wel wat hitte gebruiken? Geen nood. Wij verzamelden de allerlekkerste Hollywood hunks van het moment. Pak die waaier er maar bij, want zij zijn heet, heter, heetst! 

10. John David Washington

Denzel Washington is als (top)acteur) nog niet afgeschreven, maar zijn dagen als hunk liggen wel achter hem. Gelukkig was hij niet te beroerd om zijn genen door te geven aan zijn zoon, want hallo John David Washington! In Tenet maakte hij zich al onvergetelijk. Knap, sterk, avontuurlijk en onweerstaanbaar; hij heeft het allemaal. Een plekje in deze top 10, al is het dan op tien, viel niet te betwisten. 

9. Callum Turner

Sommige vrouwen gaan eerder voor de badboys dan de lieve prinsen, maar bij Callum Turner hoef je niet te kiezen. Deze Britse gentleman met een scherp randje leerden we kennen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en hij speelt de hoofdrol in het bijzondere liefdesverhaal The Last Letter From Your Lover. Wij vallen al als bosjes voor hem neer op basis van de trailer, moet je nagaan als we straks de film in zijn geheel zien. 

8. Daryl McCormack

Over veelzijdige mannen gesproken; Daryl McCormack verdient alleen al op basis van zijn cv een plekje in deze top 10. Op het toneel vertolkte hij de rol van de ultieme hartenbreker Romeo en hij is te zien in ruige series als Vikings en Peaky Blinders. Naast zijn stoere uiterlijk laat hij iedereen smelten met zijn stralende lach en flikkerende lichte ogen. Wij willen meer, meer.... en nog meer! 

7. Nicholas Galitzine

Camilla Cabello mag dan de hoofdrol hebben in Cinderella, maar de meeste ogen zijn gericht op haar tegenspeler Nicholas Galitzine, die de rol van prins Robert vertolkt. De eerste beelden laten ons al in katzwijm vallen voor hem, dus wat ons betreft mag het gauw september worden. Voor nu doen we het maar met plaatjes zoals deze foto hieronder! 

6. Timothée Chalamet

Timothée Chalamet was in de race voor een Oscar, heeft een aantal grote rollen vertolkt en wordt al vergeleken met Leonardo Di Caprio. Die laatste vergelijking had er één van ons kunnen zijn, want hallo.... heb je de acteur eens goed bekeken? Zijn intelligente uitstraling en dromerige blik laten onze harten sneller kloppen. We snappen wel dat Lily-Rose Depp als een blok voor hem is gevallen. 

Win het weekend van je dromen!

5. Jonah Hauer-King

Na Nicholas Galitzine is Jonah Hauer-King de tweede 'prins' op deze lijst. De 26-jarige acteur, geboren en getogen in Engeland en Amerika, staat op het punt door te breken als Prins Erik in de live-action versie van The Little Mermaid. Wij begrijpen heel goed dat Ariel haar leven onder de zee opgeeft voor de kuiltjes in zijn wangen. Zucht, waarom swipen we nu nooit langs zulke gasten op Tinder?

4. Tom Holland

Tom Holland timmert als Spider-Man al even aan de weg, maar hij heeft geen strakke outfit nodig om te overtuigen als superheld. Eén blik op zijn Insta en wij willen gelijk door hem gered worden. Naast zijn looks is hij ook een topacteur en wist hij zich prima staande te houden naast acteerkanon Robert Pattinson in de heftige dramafilm The Devil All the Time

3. Ismael Cruz Cordova

Je hoeft alleen maar in Ismaels lichte ogen te kijken en je droomt al weg naar een prachtige wereld waar de lucht altijd blauw is. Het maakt dan ook verder niet uit wat hij zegt of waar hij in speelt. Wij kijken toch wel. Gelukkig speelt hij alleen in topseries, zoals Ray Donovan, The Undoingen de nieuwe Lord of The Rings-serie, waar deze van oorsprong Puerto Ricaanse acteur één van de hoofdrollen in heeft. Wedden dat dit hem straks duizenden Insta-volgers oplevert?

2. Regé-Jean Page

Regé-Jean Page brak in één klap door als verleidelijke hertog in Bridgerton. Het kostuumdrama was een stuk heter dan we normaal gewend zijn en de stomende seksscènes met Page belandden zelfs op een pornosite! De combinatie van strak in pak en beest in bed maakt hem ook de perfecte persoon om de rol van James Bond te spelen.

1. Josha Stradowski

Helemaal op nummer 1 staat een Nederlander, niet omdat we zo nationalistisch zijn, maar omdat Josha Stradowski het perfecte plaatje is. Kijk alleen al naar die jukbeenderen! De acteur uit de serie Hoogvliegers staat op het punt om door te breken in Hollywood met een hoofdrol in de Amerikaanse fantasyserie The Wheel of Time. Wanneer deze serie verschijnt op Amazon Prime Video zal niemand meer twijfelen aan zijn eerste plek op deze lijst.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.