Bezet! De real-life liefjes van Fate: The Winx Saga-cast

Door Lise Knipping
Fate: The Winx Saga
© Netflix

De betoverend knappe castleden van Fate: The Winx Saga staan weer in vuur en vlam voor het nieuwe tweede seizoen die vanaf vandaag te streamen is op Netflix - lees hier onze pittige recensie. Hoe zit het met de magie in hun liefdesleven? Wij zochten het voor je uit!

1. Abigail Cowen (Bloom)

Bloom viel niet alleen voor Sky, maar de bloedmooie Abigail ging er vlak na de opnames ook vandoor met de acteur die Sky speelt: Danny Griffin. De twee zijn sinds oktober 2021 hélemaal gelukkig met elkaar en het lijkt alsof dit nog wel goed zit tussen de on- en off-screen lovebirds. Cute!

2. Hannah van der Westhuysen (Stella)

Hannah van der Westhuysen is voor zover wij weten héél happy single! De fashionista geniet met volle teugen van haar leven, mét haar besties van de cast! Genoeg licht in haar leven dus...

3. Eliot Salt (Terra)

Hoewel cutie Eliot niet veel deelt over haar privéleven, post ze wel veel leuke kiekjes met haar vrienden op Instagram. Na flink speuren op sociale media is er geen grote liefde gevonden, maar volgens geruchten en Hollywood-bronnen is de actrice dolgelukkig met haar vriendin. Ze houdt haar wederhelft wel heel goed verborgen voor de rest van de wereld. 

 

4. Elisha Applebaum (Musa)

Hoewel Musa de romantiek van alle kanten aanvoelt in Fate: The Winx Saga, is er in real-life geen wederhelft te bekennen voor de knappe Elisha. De actrice reist er wel op los en lijkt hartstikke gelukkig met haar vrienden om haar heen. Die liefdesliedjes kunnen dus nog wel even op pauze blijven. 

 

5. Sadie Soverall (Beatrix)

De elektriciteit spat er letterlijk vanaf wanneer de jonge actrice in beeld verschijnt, maar haar hart gaat nog niet harder kloppen van een liefde in haar leven. Ook déze fee is voor zover wij weten lekker vrijgezel. Eerlijk is eerlijk, een hond is toch ook genoeg!

 

6. Paulina Chávez (Flora)

Eerst even een vreugdedansje dat we Flora eindelijk kunnen zien schitteren in Fate: The Winx Saga. Nu over op de orde van de dag. De 20-jarige actrice doet het méga goed in filmland en lijkt dus geen tijd te hebben voor liefde in haar leven. Er is geen spoor te bekennen van een mogelijke boyfriend of girlfriend, dus ook deze knappe dame is voor zover wij weten single!

7. Precious Mustapha (Aisha)

Ook deze dame lijkt vrijgezel. Ze deelt veel prachtige plaatjes vaan haarzelf én van hoe close ze is met de andere castleden. Haar sportieve personage Aisha lijkt wél de liefde te hebben gevonden in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga

8. Danny Griffin (Sky)

De knappe Danny is dus hoteldebotel op zijn tegenspeelster Abigail. Een dag nadat zijn liefje hun relatie insta official maakte, deelde hij ook een zoete foto waarin de twee hartstikke verliefd zijn. Het is dus niet gek dat de vonken ervan afspatten in Fate: The Winx Saga

9. Freddie Thorpe (Riven)

Freddie is lang samen geweest met actrice Sophie Roberton, maar na twee jaar samen (voor zover we zijn Instagram-account mogen geloven) gingen de twee uit elkaar in 2015. Sindsdien is Freddie heel stil rondom zijn datingsleven op sociale media en zien we dus geen meisje aan zijn zijde. Het ziet er dus naar uit dat ook Freddie single is. 

Fate: The Winx Saga is vanaf vandaag te zien op Netflix. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.