Fate: The Winx Saga verlengd met tweede seizoen door Netflix

Door Alie Sierkstra
Winx Club, Netflix remake

Hoera! Netflix heeft jullie gebeden verhoord. De streamingdienst heeft een tweede seizoen van Fate: The Winx Saga besteld. Seizoen twee krijgt acht nieuwe afleveringen.

Fate: The Winx Saga krijgt seizoen 2

Netflix besloot de kleurrijke jeugdserie Winx Club begin dit jaar een live-action-make-over te geven. Fate: The Winx Saga bleek (tot onze verrassing…) een enorm groot succes! De avonturen van de feeën Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra wisten talloze kijkers te boeien. Het is daarom ook weinig verrassend dat de streamingdienst een nieuw seizoen heeft besteld!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

Fate: The Winx Saga met nieuwkomer?

Showrunner Brian Young laat (via Deadline) weten dat we in het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga nog slechts een glimp hebben opgevangen van de “ongelooflijk rijke wereld en de krachtige feeën”. "Terwijl Bloom haar verhaal zich blijft ontwikkelen, kan ik niet wachten om kijkers meer te laten zien over Aisha, Stella, Terra en Musa", aldus Young. Ook hint hij nog op een nieuwkomer in het verhaal: "Je weet maar nooit wie er volgend semester in de schoolbanken verschijnt."

Maar eerst: een afterparty op Netflix

Seizoen twee van Fate: The Winx Saga moet dit jaar nog opgenomen worden in Ierland. Helaas is er nog geen releasedatum bekend. Eerst mag je je komende zaterdag echter verheugen op een heuse afterparty! Fate: The Winx Saga The Afterparty belooft een echte must see te worden voor de vaste kijkers. Het is namelijk een soort documentaire vol beelden van achter de schermen, bloopers en exclusieve interviews met de castleden!