Winx Club krijgt een live-actionserie bij Netflix!

Door Redactie
Winx Club, Netflix remake

"Winx! Pak elkaar maar bij de hand, probeer de kracht te voelen." Krijg je door dit korte zinnetje al helemaal flashbacks naar de dagen dat je als kind alle shows van Nickelodeon bingewatchte? Dan is er goed nieuws. Er komt namelijk een live-actionversie van de bekende Winx Club! 

De zogenoemde serie Fate: The Winx Sage is vanaf 22 januari 2021 te zien op Netflix.

Leven met hun vleugels

Het belooft een coming-of-age verhaal te worden over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de Otherworld leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Hoofdpersonage Bloom denkt dat ze een normaal meisje is, totdat ze een paar hippe vuurkrachten gebruikt om een fee in nood te helpen. Ze wordt vanaf dat moment meegesleurd in een wereld vol feeën, magische krachten en wonderbaarlijke gebeurtenissen terwijl ze ondertussen ook gewoon dealt met liefde en rivaliteit. Benieuwd? De trailer staat al voor je klaar.

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!

Hoofdrolspelers

Abigail Cowen, bekend van onder andere Chilling Adventures of Sabrina en The Fosters, heeft de hoofdrol van Bloom bemachtigd. Verder zien we Precious Mustapha (Aisha), Hannah van der Westhuysen (Stella), Eliot Salt (Terra) en Elisha Applebaum (Musa) terug als de andere feeën in dit magische verhaal.

De zesdelige reeks Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari te zien bij Netflix.