The Fosters, Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Fosters, Videoland

LHBT-drama The Fosters komt naar Videoland!

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat Videoland een deal heeft gesloten met voormalig ABC Family! Na de verschijning van The Bold Type komt namelijk vanaf begin oktober ook The Fosters (weer) naar de Nederlandse streamingdienst.

Alle vijf seizoenen van The Fosters zullen vanaf 5 oktober te zien zijn bij Videoland!

Bijzonder samengesteld gezin

Deze multiculturele serie draait om politieagente Stef Adams die samen met haar vrouw Lena Adams Fosters een hecht gezin vormt. Samen voedden ze Brandon, Stefs biologische zoon uit haar vorige huwelijk, en de geadopteerde tweeling Mariana en Jesus op. Aan de start van het seizoen ontmoetten ze Callie en haar kleine broertje Jude, die na een aantal heftige ervaringen echt toe zijn aan een thuis. Maar een adoptie lijkt vaak ver weg. Bekijk hieronder de trailer.

Noah Centineo

De rol van Jesus wordt in de eerste helft van de vijf seizoenen tellende reeks gespeeld door Disney-acteur Jake T. Austin. Vanwege onbekende redenen werd hij halverwege seizoen twee vervangen door Netflix-ster Noah Centineo. Dat belooft dus heel wat voor de fans van die acteurs. Krijg je na het zien van deze reeks geen genoeg van de karakters? Dan is inmiddels het eerste seizoen van de spin-off Good Trouble ook al verschenen. Helaas staat die laatste (nog) niet op Videoland, maar wat nog niet is... kan nog komen!

The Fosters is vanaf 5 oktober volledig te zien bij Videoland! 

Lees verder