Perfect Date-hunk Noah Centineo is… He-Man!

Veronica Superguide logo
Perfect Date-hunk Noah Centineo is… He-Man!

Perfect Date-hunk Noah Centineo is… He-Man!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Noah Centineo werd een wereldster door de Netflix-hit To All The Boys I Loved Before, waarmee hij miljoenen vrouwelijke fans trok. Binnenkort liggen ook alle mannen aan zijn voeten: Centineo speelt… He-Man!

Bij Jimmy Fallon deelde Centineo aardig wat leuke info. Ten eerste was hij erg gevleid door het feit dat hij vaak met Mark Ruffalo vergeleken wordt. We hadden er nooit zo op gelet, maar inderdaad. De acteur lijkt wel een beetje op het model voor The Hulk, en praat ook een beetje hetzelfde!

Centineo liet verder weten dat het vervolg op To All The Boys I Loved Before op dit moment wordt opgenomen! De acteur zat - bij wijze van spreken - even tussen twee scènes in bij Jimmy Fallon aan tafel.

Het opmerkelijkste was echter dat Centineo bevestigde dat hij He-Man speelt in de mysterieuze Masters Of The Universe-film!

Masters Of The Universe

He-Man, zijn vrienden én vijanden waren in de jaren 80 enorm populair onder kinderen. De slappe, laffe Prins Adam veranderde regelmatig in de sterke He-Man om de gemene Skeletor te verslaan. He-Man zag er precies hetzelfde uit als Adam, maar dan zonder kleding, en tóch had niemand door wat er aan de hand was.

De serie en het speelgoed waren enorm populair, en in 1987 kwam er ook een ‘echte’ speelfilm, waarin Dolph Lundgren He-Man speelde. Het werd een dikke flop, hoewel Masters Of The Universe tegenwoordig een bescheiden cultstatus heeft. Tegenwoordig is He-Man waarschijnlijk het bekendst vanwege de bizarre 4 Non Blondes-cover waarin hij te zien is. What’s going on?

Door de avonturen van zijn tweelingzus She-Ra is He-Man weer een beetje in the picture. Informatie over een nieuwe Masters Of The Universe-film circuleert al een tijdje. De film zou eind dit jaar moeten verschijnen, is geschreven door David S. Goyer (The Dark Knight) en He-Man zou mogelijk de broer zijn van Skeletor. Centineo werd al in verband gebracht met de rol van He-Man, en nu is het officieel.

Dat Noah Centineo de hoofdrol op zich neemt maakt het nu wel héél concreet. Waar komen al die vrouwelijke He-Man-fans ineens vandaan? Momenteel is Centineo te zien in de Netflix-romcom The Perfect Date.

Lees verder