Acteur Noah Centineo poseert bij première films netflix

Veronica Superguide logo
Acteur Noah Centineo poseert bij première films netflix

Noah Centineo mogelijk He-Man in Masters of the Universe reboot?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We looove Noah! Na zijn debuut in To All The Boys I’ve Loved Before is de hunk niet meer weg te denken uit de filmwereld. Nu gaan er geruchten dat de ster misschien wel de rol van He-Man uit de film Masters of the Universe op gaat pakken! Zo meldt The Hollywood Reporter.

Beschermen tegen het kwaad

Masters of the Universe gaat over Prince Adam of Eternia, die met behulp van een magisch zwaard verandert in de held He-Man om zijn Castle Grayskull te beschermen tegen de duistere krachten van de tovenaar Skeletor. Klinkt als een rol die wij prima zouden toevertrouwen aan Centineo. 

De schrijvers van Iron Man, Art Marcum en Matt Holloway hebben het scenario geschreven, samen met regisseurs Adam en Aaron Nee. Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch zijn de producers. 

Nooit genoeg Noah Centineo

Noah Centineo kennen we allemaal van To All The Boys I've Loved Before. Na het mega succes van deze film was het slechts afwachten tot er een vervolg zou komen, die bevestiging duurde gelukkig niet al te lang. In de tussentijd was hij ook al te zien in een andere Netflix Original, en verschijnt hij in de reboot van Charlie's Angels! Bezig bijtje dus. Gelukkig krijgen we van Noah nooit genoeg.  

Lees verder