Noah Centineo's nieuwe film lijkt erg op To All The boys I’ve Loved Before

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Noah Centineo's nieuwe film lijkt erg op To All The boys I’ve Loved Before

Noah Centineo's nieuwe film lijkt erg op To All The boys I’ve Loved Before

|
|

Laatste update:

Vorig jaar kwam To All The Boys I’ve Loved Before uit op Netflix en sindsdien is Noah Centineo een mega heartthrob. In zijn nieuwe film The Perfect Date speelt hij opnieuw de rol van de perfecte boyfriend. Je hoort ons in ieder geval niet klagen!

Als je van TATBILB houdt, zoals bijna de hele wereld, dan ga je zeker ook hier van houden. Het verhaal lijkt namelijk een beetje op die film, want in The Perfect Date speelt Noah opnieuw een fake boyfriend. Dit keer omdat zijn personage Brooks Rattigan geld probeert te sparen voor zijn studie. Hij creëert een bijzondere dating-app waarop mensen hem makkelijk voor een avondje kunnen inhuren. Hij gaat daardoor elke dag op een nieuwe date, maar wordt uiteindelijk verliefd op het meisje van z’n dromen. Dat wordt weer zwijmelen!

De girls

Riverdale-ster Camilla Mendes speelt de rol van Shelby Pace, een mooie en stijlvolle privéschool-studente. Verder speelt Disney-ster Laura Marano ook in de film als een van de meiden die de dating-app gebruikt. Beide meiden nemen Centineo op een date en het is nog maar afwachten op wie hij verliefd wordt! De film is deze zomer te zien op Netflix. 

To All The Boys I’ve Loved Before 2

Vorige maand maakte de To All The Boys I’ve Loved Before-hoofdrolspeelster Lana Conor bekend dat de film een vervolg krijgt! Dit zagen we natuurlijk al aankomen, want de romantische high-schooldrama was niet alleen een van de populairste Netflix-titels van het jaar, maar ook nog eens onze favoriete Netflix Original-film van 2018.

Lees verder