Regisseur(s) Masters of the Universe-film bekend

Door Redactie
Regisseur(s) Masters of the Universe-film bekend

De Masters of the Universe-film heeft een flinke stap vooruit gezet. Zo weten we eindelijk wie er in de regiestoel zal plaatsnemen. Of liever gezegd, regiestoelen…

Masters of the Universe zal namelijk geregisseerd worden door Aaron en Adam Nee. Deze regisserende broers maakte eerder onder andere de misdaadkomedie Band of Robbers, waarin in een aantal niet al te snuggere criminelen op zoek gaat naar een verborgen schat. David Goyer, de schrijver van onder andere de Batman-hit The Dark Knight, was eerder in beeld als regisseur. Goyer tekende echter wel voor het scenario en treedt op als uitvoerend producent.

Superschurk

Masters of the Universe is gebaseerd op de razend populaire tekenfilmserie uit de jaren 80. Hierin neemt Prins Adam het als He-Man op tegen de snode superschurk Skeletor. De serie maakte in 1987 al de overstap naar het witte doek. IJzervreter Dolph Lundgren (Rocky IV) speelde daarin de rol van He-Man. Die film flopte in al zijn onnozelheid echter genadeloos aan de kassa. Een aangekondigd vervolg is er dan nooit van gekomen. Hopelijk pakt Sony de zaken iets beter aan, want 80’s kids zitten nog steeds te wachten op de ultieme He-Man film!