Fate The Winx Saga Afterparty

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fate The Winx Saga Afterparty

Winx-fans opgelet: Netflix komt met special!

|
|

Laatste update:

Was jij begin dit jaar ook helemaal in de ban van feeën als Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra in de live-action-make-over van Fate: The Winx Saga? Dan is er goed nieuws. Zaterdag komt Netflix namelijk nog met een heuse afterparty.

Een tweede seizoen is nog niet aangekondigd, maar er staat de fans nog wel wat te wachten!

Bijzondere documentaire

Fate: The Winx Saga The Afterparty belooft namelijk nu al een echte must see te worden voor de vaste kijkers. Het is namelijk een soort documentaire vol beelden van achter de schermen, bloopers en niet te vergeten... exclusieve interviews met de castleden! En wie zal het zeggen: misschien kondigen ze direct wel een tweede seizoen aan. Bekijk hieronder snel de trailer van dit spektakel.

We hebben een podcast met kijktips!

Vermoedens voor tweede seizoen

Hoewel wij niet heel enthousiast waren over de remake bleek de serie wel dusdanig populair onder het publiek. Wat zeggen we: deze serie wist zelfs Bridgerton van de troon te stoten! Het is dus goed mogelijk dat de makers nu al nadenken over een tweede seizoen. Als we dan een gokje moeten wagen over wat er daarin zou kunnen gebeuren, zou het zomaar eens kunnen dat de krachten Bloom nog sterker worden en de andere feeën misschien wel wat van haar opsteken.

Ben je nu benieuwd wat wij er nog meer over te zeggen hadden? Beluister dan maar snel de vierde aflevering van onze podcast terug.

Fate: The Winx Saga The Afterparty zie je aanstaande zaterdag op Netflix

Lees verder