Bankplakkers #5: Firefly Lane, Soulmates en Strip Down, Rise Up

Door Redactie
Bankplakkers met Firefly Lane, Soulmates en Strip Down, Rise Up

Love is in the air, net als de nieuwe Bankplakkers-aflevering! Steven Kok, Peter Koelewijn en Debby Nobel staan uitgebreid stil bij Valentijnsdag en kibbelen over hun favoriete romantische filmclichés. Ook bespreken ze Firefly Lane, Soulmates en Strip Down, Rise Up.

Firefly Lane is de nieuwste Netflix-sensatie en Debby kwam met geslepen messen naar deze aflevering. Steven ontdekt ondertussen of een computerprogramma de ware liefde voor je kan vinden in Prime Video’s nieuwe science-fiction serie Soulmates. Peter had de memo over romantische titels verkeerd begrepen en keek Strip Down, Rise Up: een Netflix-docu over paaldansers. Juist…

Wat is de beste romantische filmcliché?

Verder geven de Bankplakkers een update over Wandavision. Worden ze al wat enthousiaster van de Disney+ Marvel-serie? De hevige discussie is slechts een voorgerecht op de battle die ontstaat over het beste romantische filmcliché. Debby, Steven en Peter hebben hun eigen favorieten, dus komt er wel een winnaar uit de bus?

Welke Modern Family-personages zijn de Bankplakkers?

Over één ding is ons bingetrio het wél eens: Modern Family is fantastisch! Ze beantwoorden dan ook met veel plezier de luisteraarsvraag: Met welk Modern Family-personage identificeer jij je het meest? Stevens antwoord zal je verbazen! Nou ja, valt eigenlijk wel mee, maar het is lekker om dat te schrijven in een promotekst!

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts