Eerste beelden Fate: The Winx Saga seizoen 2!

Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft de eerste beelden van Fate: The Winx Saga seizoen 2 naar buiten gebracht. Eindelijk zien we Winx Club-favoriet Flora in levenden lijve!

In Fate: The Winx Saga vertrekt de fee Bloom (Abigail Cowen) naar de toverschool Alfea, in de Andere Wereld. Bloom ontwikkelt samen met haar vriendinnen haar magische kracht, terwijl ze onderzoekt waar ze eigenlijk vandaan komt. Tegelijkertijd wordt de magische school bedreigd door de ‘Burned Ones’, die Alfea willen vernietigen.

Oude favorieten in Winx Saga seizoen 2

In het tweede seizoen zien we eindelijk de tovenares Flora, die tot woede van Winx-fans ontbrak in de eerste reeks. Het tweede seizoen draait waarschijnlijk om Rosalind, de verraderlijke nieuwe leidster van Alfea én de strijd tegen de Burned Ones.

Met Flora is de cast van de originele tekenfilm Winx Club bíjna compleet. Alleen het elfje Tecna ontbreekt nu nog in de line-up. Volgens de makers zitten er nog een paar verrassingen in het tweede seizoen van The Winx Saga, dus mogelijk zien we haar eerder dan gedacht!

Fate: The Winx Saga seizoen 2 verschijnt in het najaar op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.