Josh Whitehouse en Vanessa Hudgens in The Knight Before Christmas op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Josh Whitehouse en Vanessa Hudgens in The Knight Before Christmas op Netflix

Vergeet Home Alone: dit zijn alle nieuwe Netflix-kerstfilms van 2019!

|
|

Laatste update:

Ah, de heerlijke kerstperiode komt eraan! Gelukkig kunnen we net als vorig jaar weer genieten van een een aantal zalige kerstcadeautjes van Netflix in de vorm van nieuwe, zoetsappige films. Schaam je nergens voor en zet ze maar vast in je agenda!

The Knight Before Christmas

21 november

Vanessa Hudgens + een of andere knappe dude = The Knight Before Christmas. Eigenlijk zegt de titel al genoeg over het hele plot. Oké, toch meer info nodig? Docent Brooke (Vanessa Hudgens) stuit na een bizar incident opeens op ridder-hunk Cole die per ongeluk in het heden is beland. Met alle gevolgen van dien...

Nailed It! Holiday!

21 november

Het is géén film, maar toch: Nailed It! Holiday! hoort gewoon op de lijst. De hilarische Nicole Byer loodst je weer door allerlei misbaksels heen. We gaan weer lekker kijken hoe de zinderend slechte wannabe bakkers het ervan af gaan brengen, maar dan met een lekker cliché kerst-sausje eroverheen. Nu al zin in!

Holiday Rush

28 november

Voor hét ultieme familie-feelgood-gevoel kunnen we dit jaar terecht bij Holiday Rush. In deze hartverwarmende comedy zien we hoe de populaire dj Rush plots zijn goedbetaalde baan verliest. Hoe gaat hij nu, als alleenstaande vader, al die dure cadeau's voor zijn vier verwende kids regelen? Met o.a. Sonequa Martin-Green (The Walking Dead, Star Trek: Discovery).

A Christmas Prince: The Royal Baby

5 december

Na de ontmoeting (A Christmas Prince) én een luxe bruiloft (A Christmas Prince: The Royal Wedding) is de volgende stap natúúrlijk een baby'tje! In A Christmas Prince: The Royal Baby volgen we de zwangerschap van Amber (Rose McIver) en haar knappe prins Richard (Ben Lamb). In dit derde deel komen er royals uit een ver koninkrijk op bezoek voor allerlei saaie, officiële staats-afspraken. Hier zit Amber natuurlijk hélemaal niet op te wachten. Zucht. Laat die baby maar komen!

Home For Christmas

5 december

Een kerstfilm in Scandinavische stijl! In Home For Christmas zien we hoe dertiger én eeuwige vrijgezel Johanne het zat is dat haar familie steeds aan haar kop zeurt. 'Heb je nog geen vriendje?' Ze liegt en zegt dat ze wél een liefje heeft om van het gezeik af te zijn, maar realiseert zich dat ze nog maar 24 dagen heeft voordat het Kerst is. Ze moet nu als een speer op zoek naar een vriendje zodat ze niet wéér alleen zit tijdens het kerstdiner. 

Nu al uit

Geen zin om te wachten? Deze week kwam de nieuwe animatiefilm Klaus uit. Die kun je al checken om in de kerststemming te komen.

Of geef Let It Snow een kans. Een echte holiday-film, maar dan met alleen maar jongeren in de hoofdrol. 

Lees verder