Seizoen 2 van Netflix-serie Too Hot To Handle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Seizoen 2 van Netflix-serie Too Hot To Handle

Nu op Netflix: Too Hot To Handle seizoen 2

|
|

Laatste update:

Reality-fans opgelet! Het tweede seizoen van de geen dating, maar toch wel datingshow Too Hot To Handle staat vanaf vandaag op Netflix. En daarmee wordt het weer stomend heet op Netflix!

Of eigenlijk… totaal niet. Met Too Hot To Handle gaan we terug naar de ‘no bone zone’. De sexy singles gaan met elkaar op vakantie en kunnen 100.000 dollar winnen, maar alleen volgens de regels van robot Lana: geen seks, geen gekus, geen zelfbevrediging en geen aanrakingen.

De eerste vier afleveringen

Wie zin had om deze serie binnen één dag te bingen, moet toch nog even geduld hebben. Vandaag staan pas de eerste 4 afleveringen online. Volgende week op 30 juni komen de laatste zes op Netflix. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel: we kunnen één aflevering langer genieten van de singles die zich proberen in te houden dan bij seizoen één.

Win het weekend van je dromen!

Nieuwe castleden

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe deelnemers en die stelde ex-kandidaat Chloe voor in een extra online-serie van Too Hot To Handle. Zij wordt haast het nieuwe gezicht van Netflix’ realityseries, want ze dook ook al op in The Circle seizoen 2. Wij zochten voor je uit hoe het met de andere deelnemers uit seizoen 1 gaat.

Meer Too Hot To Handle? Netflix kondigde ook al een derde seizoen aan!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder