Too Hot To Handle, reünie

Veronica Superguide logo
Too Hot To Handle, reünie

Oelala, Netflix-hit Too Hot to Handle komt met twee nieuwe seizoenen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijdens de eerste lockdown is er veel gebinged, en ook de Netflix Original Too Hot To Handle was super populair. De streamingsdienst maakte vandaag bekend dat er eindelijk nieuwe seizoenen onderweg zijn en helpt ons zo ook de toekomstige lockdowns door.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Seizoen 2 & 3

Het idee achter de serie blijft hetzelfde. Een groep sexy singles verblijft in een huis en gaan daar, hoe kan het ook anders, op zoek naar de liefde. Er zit wel één addertje onder het gras; ze mogen geen fysiek contact hebben! Als ze zoenen, strelen of seks hebben, verdwijnt er een geldbedrag uit de gezamenlijke geldpot. Hierop wordt toezicht gehouden door virtual assistent ‘Lana’. Dit is wat wij van de serie vonden.

Waar en wanneer?

Het eerste seizoen werd opgenomen in Mexico, maar voor de nieuwe singles gaat het avontuur plaatsvinden op de Turks- en Caicoseilanden. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend.

Zodra er meer bekend is over het vervolg zie je het hier op Superguide! Zin in meer reality-tv? Dit zijn de beste realityshows op Netflix.

Lees verder