Nu op Disney+: Black Widow voor álle abonnees

Scarlett Johansson in Black Widow
© Brunopress

Vanaf vandaag staat Marvels een-na-nieuwste MCU-film dan eindelijk op Disney+, zonder dat je er meer dan twintig euro voor op tafel moet gooien. Lekker! Oh ja: we hebben het natúúrlijk over Black Widow.

Black Widow (check hier onze recensie) - met 'onze' Dutch Giant Olivier Richters in een bijzondere bijrol - is de film waar Scarlett Johansson de MCU-deur mee dichtsmeet. Vrij letterlijk ook, want er kwam ook nog juridisch gezeik over het tegelijkertijd uitbrengen van de film op Disney+ én de bios.

Scarlett vs. The House of Mouse

ScarJo liep naar verluidt veel box office-cash mis en sleepte Disney voor de rechter, wat volgde was een ordinair potje moddergooien, een soort koude oorlog waar de Widow-spionnen nog voor terug zouden deinzen. Oké, beetje overdreven misschien, maar het is achteraf gezien wel een smetje op de langlopende MCU-carrière van Scarlett, die als Natasha Romanoff in niet minder dan 9 (!) films.

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker

Waar gaat Black Widow over?

Nu krijgen alle abonnees dus toegang tot Black Widow zonder dat ze daar twee tientjes voor moeten neerleggen. Wat ze gaan zien: het allerlaatste superheldenavontuur van Natasha, die in deze prequel weer re-connect met haar oude Russiche undercover-spionnenfamilie. We ontmoeten 'zusje' Yelena (Florence Pugh), 'moeder' Melina (Rachel Weisz) én 'vader' Red Guardian, die een Russische versie van het super soldier serum kreeg ingespoten.Ze nemen het op tegen een Bond-achtige villain die verantwoordelijk is voor de horror die alle 'Widows' moeten doorstaan tijdens en na hun huurmoordenaars-training. 

Benieuwd wat er verder allemaal nog uitkomt? Dit zijn de nieuwe films en series van Disney+ in oktober.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.