Olivier Richters onthult dat hij een superheld speelde in Black Widow

Olivier Richters

MCU-film Black Widow draait na uitstel, uitstel en nog meer uitstel eindelijk in de bios (check hier onze recensie) en er zit ook een Nederlands tintje aan. 'Dutch Giant' Olivier Richters zit er ook heel even in en hij blijkt géén willekeurig bijpersonage te spelen!

Olivier postte gisteren een emotioneel bericht op zijn Insta. "Ik mag eindelijk bevestigen wie ik ben", schreef hij erbij.

Olivier is Ursa Major

Zijn personage, dat Red Guardian (David Harbour) in de gevangenis uitdaagt voor een potje armpje drukken, blijkt een superheld te zijn. "Ik ben dus een officiële superheld nu. Toen ik het hoorde, heb ik wat tranen van vreugde gelaten op mijn hotelkamer, omdat mijn filmdroom is uitgekomen", legde hij uit. Oliviers personage is Ursa Major. In de Marvel-comics is het een mutant - in het MCU ook, zo blijkt uit zijn post - die in een gigantische beer kan veranderen. Zo groot als Olivier zelf is. "Ik kan alleen maar hopen dat Marvel besluit dat mijn personage in een latere film in volle glorie mag terugkeren."

Check de foto's van Olivier voor wat comics-beelden van de beer in actie:

Dutch Giant goes Hollywood

Nou, dat laatste zou op zich wel kunnen. De Black Widow-regisseur zit al een sequel te teasen. Maar mocht het niet gebeuren, is er nog niets aan de hand. Olivier heeft inmiddels ook andere rollen te pakken in grote Hollywood-producties. Zo speelt 'ie in The King's Man én in de gameverfilming Borderlands. Hij gaat dus érg lekker!

Black Widow draait momenteel in de bios en is tegen betaling te zien op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.